Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
20 centis vastag hímvesszőm kényeztetésére keresek partnert ma estére
Sziasztok,
jövő hétvégén péntek, szombat keresek nyitott párokat, Tatán leszek, hely megoldott.
A többit privin
jövő hétvégén péntek, szombat keresek nyitott párokat, Tatán leszek, hely megoldott.
A többit privin
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
irtam
(Ez egy válasz vpsecret üzenetére (2022. 09. 21. szerda 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Pétfürdőn tali a héten?
Sziasztok! Holnap azaz szerda és csütörtök délelőtt szopnék Móron és környékén.
Ajkán keresek lányt feleséget! Írj ha szereted a jóképű igényes 40éves pasikat. Kerek fenék,kis mell előnyben.Csak lányt keresek!
Tata, Komárom, ki szopatna most?
Sziasztok! Masszázs hölgyeknek Fejér megye Dunaújvárosban. Írj privátban! Jelige:Okleveles masszőr
Írtam.
(Ez egy válasz Berzo üzenetére (2022. 09. 19. hétfő 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 19. hétfő 17:26

Szerda estére keresünk párt. Esetleg pasit jó mérettel. Hely legyen Székesfehérvár max 50 km
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok,
Ezen a héten péntek délutántól vasárnap délutánig ismét Pápa környékén leszek, így szexelni vágyó nőkhöz, párokhoz csatlakoznék az ország ezen részén.
Ezen a héten péntek délutántól vasárnap délutánig ismét Pápa környékén leszek, így szexelni vágyó nőkhöz, párokhoz csatlakoznék az ország ezen részén.
Hölgyeim mai nap vagy 7végén kölcsönös kényeztetésre? Nyugat M.o előnyben, utazni tudok, infó kép vidinyó az adatlapomon
Hölgyeim mai nap vagy 7végén kölcsönös kényeztetésre? Nyugat M.o előnyben, utazni tudok, infó kép vidinyó az adatlapomon
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Szerda estére keresünk párt. Esetleg pasit jó mérettel. Hely legyen Székesfehérvár max 50 km
Pápa +50km-es körzetben valaki ma?
November elején Tatán csinos, bi hölgytagú párt, vagy 18-40 év közötti, sportos, jó méretű, barna/fekete hajú srácot/férfit keresünk harmadiknak, a hölgy kényeztetésére..a szőrt, szakállt nem szeretjük.........Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezz...
Ajkán keresek kalandot
irj ha van otleted