Ajkán keresek kalandot. Bármi szóba jöhet

Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
fehérváron, vagy környékén (max. 50km) nagy, vastag farkat szopnék, rendszeresen. valaki? helyem van hozzá. csak egyoldalúan, és csak a nagy farok (kb. 18/5-től) vonz.
Veszprémben, feleség, barátnő előtt leszopnám a férjet, barátot.
Ma este feleség, barátnő előtt leszopnám a férjet, barátot.
Sziasztok ma délután kora este Veszprém és ajka környéke? Elsősorban párt hölgyet keresek akár lehet kukkolás is . csak vagy valami izgalom. Ápolt humoros pasi vagyok autzóval vagyok. Szép napot.
Párokat keresek vagy lányt. Veszprém Ajka környékén. Utazni tudok. Én jóképű vastag méretű 30 éves vagyok. Sms oké.
Hölgy vagy pár ma? Délután és este is jó. Veszprém és a környező megyék.

Főnök.. ha egy kis figyelmet fordítottál volna az adatlapomon írtakra látnád, hogy korhatáron kívül vagy (amire a bemutatkozásban is utalok)
Értem én, hogy a képek hamar elterelik a figyelmet (persze neked nincs kinn egy sem), de azért olvasni is kéne
De akkor válaszolok itt az üzenetedre... Ne haragudj, de nem téged kereslek
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 06. vasárnap 16:17
Értem én, hogy a képek hamar elterelik a figyelmet (persze neked nincs kinn egy sem), de azért olvasni is kéne

De akkor válaszolok itt az üzenetedre... Ne haragudj, de nem téged kereslek

Törölt felhasználó (4686543)

Mire, minek úgysem válaszolsz, legalább annyit ha már valaki ír, hogy bocsi de nem te vagy az....
Mire, minek úgysem válaszolsz, legalább annyit ha már valaki ír, hogy bocsi de nem te vagy az....
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 06. vasárnap 15:45
Törölt felhasználó (3664632)

Veszprém és környékén srácok valaki ma?

Veszprém és környékén srácok valaki ma?

Hello. Veszprém,vas megyéből valaki?
sziasztok valaki szex veszprém megyében nálam írj
Sziasztok!
Ma valaki?
Veszprémben van helyem.
Ma valaki?
Veszprémben van helyem.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/// olvass adatlapot /!!!/ házibarát is lehetek - hosszútávra !!! //Csak a közelből keresek !!!!!!!
valaki egy jó szex tapolcán ?
tapolca mellet ma egy jó szex valaki írj
valaki veszprém megyében náam egy jó szex?