Bicskén aktív van?
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Igen van persze
(Ez egy válasz tyranno üzenetére (2024. 12. 25. szerda 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot. Fehérvár környékén nő,pár, 30-31-én?
Aba felé bisex srác , pár esetleg ?
sziasztok
hetero vagy biszex párokkal ismerkednek
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
autó van,napközben tudok menni
írjatok,ismerkedjünk
hetero vagy biszex párokkal ismerkednek
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
autó van,napközben tudok menni
írjatok,ismerkedjünk
Sziasztok akar előbbi időpontban is …
(Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 22. vasárnap 20:27

Sziasztok! 2025.01.02 reggeli órákban találkozni merő srác?

Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Fiatal egyedülálló srácként keresek nőket, párokat Székesfehérvár és környékén. Utazni tudok fogadni nem. Képeim adatlapomon vannak.
Sziasztok. Párt vagy lányt esetleg egy szimpatikus srácot keresünk 27-28án Dunaújváros és környékén.
Nagy méretet kedvelő, párt vagy hölgyet keresek kellemes együttlétre. Hely adott a részemről.

Minden GG tagnak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk.
Sziasztok Fejér megyei hölgyet, vagy párt keresek.
Sziasztok. Párt vagy lányt keresünk 27-28án Dunaújváros és környékén.
Sziasztok! Igényes 32 éves férfiként ismerkednék hölgyekkel, párokkal (Hetero keretek között). Székesfehérvár mellől. 182/74 sportosabb alkat.
Pasik nem érdekelnek, kíméld meg magad egy fölös üzenettől.
Pasik nem érdekelnek, kíméld meg magad egy fölös üzenettől.
Ajka környèkèről keresünk igènyes ,kedves pàrokat a mai estère èjszakàra.
Sziasztok! Van itt olyan pasi max. 45 éves korig, akinek nagyon sűrű és fehér a spermája? Ami nem folyik le gyorsan a hölgy arcáról/ciciről? Csak olyan írjon, aki videóval bizonyítani tudja, akár itt, akár Viberen stb?
Sziasztok!
Veszprém és Győr közötti részről keresek uni/aktiv pasit vagy párt.Csak aki el is jön és meg is dugna!
Olvass adatlapot.Ma vagy holnap délután, estefelé.
Veszprém és Győr közötti részről keresek uni/aktiv pasit vagy párt.Csak aki el is jön és meg is dugna!

Sziasztok. Győr-Pápa vonalon ismerkednék hölgyekkel, párokkal, férfiakkal alkalmi vagy rendszeres szex céljából. Kortól függetlenül bárkivel szívesen beszélgetek, keressetek bátran

Veszprém ma?