Veszprém mellet, van helyem bármire!!!!!
Sziasztok! Veszprém +50km-es körzetben lenne kedve valakinek ma este talizni? Gulya dombon kinn leszek fél7 körül fekete kombival
Aktívak és kívàncsi heterók előnyben
Aktívak és kívàncsi heterók előnyben
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Elsősorban nem szexuális jellegű, összebújós, kényeztetős alkalomra keresek hölgyet, akinek még esetleg belefér egy kis mellszopás és "mellkényeztetés" is. Tudom, hogy sokan vágynak az ilyen kikapcsolódásra vagy "RESET-re"...
Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor megtalálod az elérhetőségeimet vagy küldj privát üzenetet!
Szép Napot!
Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor megtalálod az elérhetőségeimet vagy küldj privát üzenetet!
Szép Napot!
Sziasztok!Siofok és Veszprém között szívesen szopnék,ha igény van rá akkor szopatnék is!
Sziasztok.
Sziasztok. Hétfő délelőtt Pápa vagy közvetlen környékén szopatnék! Egyoldalúan de akár kölcsönösen is! Ha távolabbról írsz utazni tudj, helyem van!
Veszprém-Zirc környéke valaki ma este? Csak uni vagy aktív srác èrdekel
ha kíváncsi heteró vagy az előny

Ajkán keresek lányt elhanyagolt feleséget aki szereti a vad szexet! Én jóképű igényes 40 éves ! Autós kaland vagy panzió is oké! Csak lányt keresek!!!
Veszprém mellet, helyem lenne bármire!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok! Ma valaki Pápa-Veszprém környékén az esti órákban? Uni vagy aktív srácot keresek, lehetsz kíváncsi heteró is

Komáromban kit lehet leszopni? Üziben beszélünk.
Sziasztok!
Dunaújváros- Érd között szopnék.
Valaki?
Dunaújváros- Érd között szopnék.
Valaki?
oroszlányba valaki most ??
Ma estére keresem párok társaságát , Fehérvár Tatabánya térségében
András
András
szívesen ismerkedem, beszélgetek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 15. szombat 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 15. szombat 11:08
Törölt felhasználó (4685097)

Sziasztok.
Komárom Esztergom megyében élek párommal.
30-as éveiben járó fiatal pár vagyunk.
Erre az oldalra azért regisztráltam mert kíváncsi természetű vagyok, izgatnak több féle dolgok a szexben amit a párommal még nem éltem meg. Párom nem tud róla hogy ide regisztráltam. Szeretnék ismerkedni, barátkozni, beszélgetni a vágyaimról,esetleg segítene megélni őket.
Ha van kedved hozzá megadom az email címem és ott folytathatjuk.
Minden kérdésre őszintén fogok válaszolni.
Szép napot nektek!
Komárom Esztergom megyében élek párommal.
30-as éveiben járó fiatal pár vagyunk.
Erre az oldalra azért regisztráltam mert kíváncsi természetű vagyok, izgatnak több féle dolgok a szexben amit a párommal még nem éltem meg. Párom nem tud róla hogy ide regisztráltam. Szeretnék ismerkedni, barátkozni, beszélgetni a vágyaimról,esetleg segítene megélni őket.
Ha van kedved hozzá megadom az email címem és ott folytathatjuk.
Minden kérdésre őszintén fogok válaszolni.
Szép napot nektek!
Sziasztok,
Ma este Esztergom/Tatabánya környékén párokkal ismerkednék. Ha érdekel privát üzenetben jelezd.
Tamás
Ma este Esztergom/Tatabánya környékén párokkal ismerkednék. Ha érdekel privát üzenetben jelezd.
Tamás
Sziasztok. Ma este Turulnál autós kirándulás....
Veszprémben, Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó