Veszprém, Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok. Kukkolásra, masztira srácok csatlakozhatnak. Hátul állok, szürke kocsival.
Gulyadombon valaki 7 után? Lehetőleg uni vagy aktív srácot várok

Sziasztok! Kora esti órákban szívesen találkoznánk valakivel. Párral, lánnyal, pasival.. Veszprém környékét.
Pápán vagy környékén talizna most,hasonló vékony sportos??
Székesfehérváron viszonzás nélkül szopnék. Helyem van
Sziasztok. Esztergom környékén ismerkednek párokkal akár mindkét fél örömére
Este Tata környékén valaki autós kaland? Vagy akár nálam torna az ágyban?
Csajok

Üdv. Pápa Veszprém között autós vagy szabadban szexre keresek párt, hölgyet.
Ajkán keresek csini lányt alkalmi szex kapcsolatra. Én jóképű sportos 40éves. Szőkék előnyben. Írj telszámot,hívlak.
Badacsony környékén hölgyek párok?
Hello. Ma estere keresek srácot veszprem környékéről
Esztergom Dorog?
Sziasztok!
Fejér megyei hölgyet,párt keresek.
Fejér megyei hölgyet,párt keresek.
Fehérvár környéken párral talalkoznék egy kis kalandra 18 óra után!
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van.
Tatabányai pár, akik találkoznának is levelezgetés helyett???
Seregélyes környékén hölgy vagy pár?
Köszönjük a sok üzenetet, ma este mindenkinek válaszolni fogunk!
(Ez egy válasz Stewie üzenetére (2022. 06. 02. csütörtök 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 02. csütörtök 11:41

Sziasztok! Olyan kukkolót keresünk fèrfi szemèlyèben max 40 èves korig, aki megnèznè ahogy a párom kèzimunkázik rajtam szabadban! Legalább egy kèp legyen az adatlapján, nem muszáj alakosnak lennie. Kerestünk már előzőleg is de akikkel felvettük a kapcsolatot "megszöktek" . Az sem zavar minket ha kielègíted magad a látványra, keressetek privátban! Kèp kèregetők köszi nem, mi sem kèrünk teljes kèpet!
Sziasztok szépet nektek is
(Ez egy válasz Meex1969 üzenetére (2022. 06. 03. péntek 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok szép napot