veszprém, környékéről ismerkednék srácokkal, pasi-pasi felállásban.
Sziasztok!Én egy 36 éves pasi vagyok!lányokat,párokat keresek minden jóra!Hetero vagyok, Várpalotán van helyem! 180magas, 90 kiló, kék szem, sok tettoo!Ha úgy van akkor tudlak téged-titeket fogadni!
Péntek, szombat, vasárnap estére keresek pasit Badacsonyban. Helyem nincs.
Sziasztok! Vas és környező megyékben keresek lányt, hölgyetleg orális élvezetekre. Olyasvalakit keresek akit kitartóhan hosszan lehet kényeztetni akár többszöri élvezés után sem mondja ,hogy elég. Testalkatod korod nem számít ,az élvezet a fontos. Akár párokhoz is csatlakozom. Részleteket privátban.....
Roma hölgy seggét nyalnám rendszeresen., Pápa-és k.ke,,,,
Sziasztok. Ma 18:00-19:00 között hölgy vagy pár akinek lenne kedve egy 38 éves sportos pasihoz Esztergomban vagy a környékén?
Sziasztok Székesfehérváron valaki tud jó panziot?
Sziasztok!
Kórban hozzá illő férfi személyt szombaton este szívesen vendégül látnánk! Kép gyűjtők kíméljenek,meg kamusok is!
Kórban hozzá illő férfi személyt szombaton este szívesen vendégül látnánk! Kép gyűjtők kíméljenek,meg kamusok is!
Ismerkednék Fejér és a környező megyékben.
42/185/85 ápolt férfi vagyok!
42/185/85 ápolt férfi vagyok!
Sziasztok, párokkal ismerkednénk
Sziasztok
Mai nap Veszprémben ismerkednék…
Moto
Mai nap Veszprémben ismerkednék…

Moto
50 éves hetero férfiként Hölgy esetleg pár ismeretséget keresem Komáromban. Privátban tudok adni elérhetőséget.
Nővel ismerkednék.
Péntek, szombat, vasárnap estére keresek pasit Badacsonyban. Helyem nincs.
Szia irtam uzit velencei tonal vagyok
(Ez egy válasz Béci24b üzenetére (2022. 07. 27. szerda 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Jelentkezem!
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2022. 07. 27. szerda 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 27. szerda 06:21

Pasival , párral ismerkednénk Tatabány , Fehérvár környékén. Szimpátia alapon.
Komárom ma este, akár reggelig?
Csókakőn most péntek este viszonzás nélkül szopnék. Helyem van.
Sziasztok
Győr környékén keresünk hasonló gondolkodású párt..
Hölgy társaságát is keressük mindkét fél örömére..
Egyedülálló pasit is megismernénk,mégegyszer egyedülálló és nem szakállast ,ha lehet..Nem mindenáron kell pasi..
Egyedülálló pasit is megismernénk,mégegyszer egyedülálló és nem szakállast ,ha lehet..Nem mindenáron kell pasi..
Sziasztok