Sziasztok!
Bi pár ma estére keress bi pár bi hölgyet, urakat .
Hívjatok! Írjatok! Jelentkezés PM-.ben.
Bi pár ma estére keress bi pár bi hölgyet, urakat .
Hívjatok! Írjatok! Jelentkezés PM-.ben.
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék hölgyekkel,párokkal…
nagyobb intimmel
nagyobb intimmel

Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van.
Sziasztok! Balatonfüzfő környékén hellyel rendelkezőt keresek ma estére
Sziasztok. 3ashoz fogadnék párokat holnap délutan Sárkeszin.
Sziasztok. 3ashoz fogadnék párokat holnap délutan Sárkeszin.
Sziasztok! Holnap (csütörtök) újra az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék hölgyekkel,párokkal...
Nagyobb intimmel...
Nagyobb intimmel...

Gulyadombon most valaki?

Sziasztok
Most valaki/ valakik Veszprémben?
Most valaki/ valakik Veszprémben?
Sziasztok
Badacsonytomaj környékén valaki?
Privàtban keres.
Badacsonytomaj környékén valaki?
Privàtban keres.
Sziasztok!
Ma fél 4 fele Gulyadombnál szopatnék illetve dugnék
Ma fél 4 fele Gulyadombnál szopatnék illetve dugnék

Sziasztok. Érett Nővel vagy párral ismerkednék. Egyedülálló vagyok ezért jobban kedvelném a hosszútávú kapcsolatot. Nagyon potens, nem kis méretű(képeim, videom van fent) többlövetű, élvezés után is álló farkú, egész éjszakás élvezkedéseket kedvelő perverz(spermás cicik,punci,csókok,stb...) , túlfűtött srác vagyok. Autóm is van, távolság sem gond. Szimpátia és vonzódás fontos! És olyan írjon aki szeretne találkozni is ha a beszélgetés oda vezet minket

Sziasztok.Veszprémben ma 5órára keresek bi pasit,párt.Helyem van.Olvass adatlapot!
Dunaújvárosban keresnék hölgyet illetve párt kellemes időtöltésre!
Ha felkeltettem érdeklődésed, írj!
Ha felkeltettem érdeklődésed, írj!

Sziasztok!Mélytorkos szopatásra keresek szopni imádó Nőt vagy kimondottan"lányos fiatal travit.
Egész héten keresnék Pápa és környékén férfias uni vagy aktív srácot
hely van (délelőtt is), de normális távon belül szívesen utazom is.. Lehetőleg 40 alattit keresek
kíváncsi heterók előnyben

Senki?
Sziasztok. Csütörtökön napközbeni találkozóra keresek hölgyet vagy párt Veszprémben. 40 éves férfi vagyok.
Ma reggel keresek pasit aki méretes és faszt is szopna.50+nőt basznánk együtt Veszprémben.
Gulyadombon még ma valaki?