Sziasztok! Veszprémi középkorú ápolt igényes fiatalos 170-83kg 17-5ös borotvált farokkal ismerkedne barátkoznék! Korban hozzáillő hölggyel párra!
Veszprém környékén szopatnék.
Esztergom és környéke mostanság? Hölgy vagy pár?
Írj privát

Írj privát

Sziasztok! Nem tudom ide való-e a téma,de: fotográfusként keresek női aktmodellt, szabadtéri fotózáshoz (Zala-Veszprém). Részletek privátban. Ha rossz helyre írtam, kérlek csak görgess tovább. Z.
Valaki ma át utazóba Fehérváron ? Unatkozó kamionos vagy bárki ?
Olyan nőt keresek akit boldoggá tehetek és ő is boldoggá tesz.
Sziasztok. Szeretnék megismerkedni egy párral, akikkel reményem szerint barátság is kialakulhat. Fejér megyében vagyok, viszont van autóm es tudok utazni. Merek találkozni és őszinte vagyok mindenkivel. Szép napot mindenkinek!
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van.
Veszprém környéki autós, vagy szabadtéri kalandra keresek párt, hölgyet. Ami izgatna: kukkolás oda-vissza, petting, orál. Privát üzenetet várok, köszönöm szépen.
Sziasztok!
Ma délután hölgy,pár közös nudizásra a dunánál? Győr és környéke.
Ma délután hölgy,pár közös nudizásra a dunánál? Győr és környéke.
Ajkán keresek csini lányt. Lakás van. Csak lányok érdekelnek. Én jóképű sportos 40éves. Írj,gyors tali oké. Szőkék előnyben.
Párt keresünk, utazni tudunk. Bi csak lány részről.
Még mindig keresnénk part vagy pasit.
Csak olyanok jelentkezzenek akiknek a komunikáció és utazás nem gond!
Sajnos idáig,mind olyan ember jelentkezett akiben csalodni kellet!!
Olvassatok és értsetek!
Az olyanok is hanyagoljanak akik irnak egy üzit aztán eltünnek! Ma délután,este fele. Tatabánya környékén.
Csak olyanok jelentkezzenek akiknek a komunikáció és utazás nem gond!
Sajnos idáig,mind olyan ember jelentkezett akiben csalodni kellet!!
Olvassatok és értsetek!
Az olyanok is hanyagoljanak akik irnak egy üzit aztán eltünnek! Ma délután,este fele. Tatabánya környékén.
Füreden valaki ma-holnap? 42/178/85 pasi vagyok.
Sziasztok! Jövő hétvégére hölgyet ,párt keresünk .
Balatonalmádiban leszünk
Balatonalmádiban leszünk
Párral ismerkedünk barátkozunk
Sziasztok hölgyek!A hétvégén balaton körüli bringázáson leszek,szivesen összekötném a kellemest a kellemessel.Ha volna itt kényeztetésre vágyó hölgy a környékről kérem ne tartsa magában.Szép estét.
Sziasztok!
Vasárnap reggel Komárom környékén mákára valaki?
Vasárnap reggel Komárom környékén mákára valaki?
Párokkal szívesen ismerkednék

Sziasztok!
Vasárnap délután hölgy,pár közös nudizásra a dunánál? Győr és környéke.
Vasárnap délután hölgy,pár közös nudizásra a dunánál? Győr és környéke.