Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Cuckoldra keresek párt, hölgyet napközben. Szívesen nézlek vagy nézhetsz ahogy párod dugom. Light bi is belefér!
Sziasztok!
Június 3-5 között, 30-as, 3 fős fiú baráti társasággal Ábrahámhegyen pihenünk. Szívesen megismerkednénk némi kalandra vágyó Hölggyel vagy Párral.
A részleteket beszéljük meg privátban.
Június 3-5 között, 30-as, 3 fős fiú baráti társasággal Ábrahámhegyen pihenünk. Szívesen megismerkednénk némi kalandra vágyó Hölggyel vagy Párral.
A részleteket beszéljük meg privátban.

Május 21.-én szombatra keresünk vékony, normál testalkatú párt 45 éves korig. Lehetőleg bi hölgytaggal de csak a lány legyen az. Tudunk fogadni a lakásunkon.
Veszprémben srác ma este?
Sziasztok.
Jövő hónapban Székesfehérváron leszünk. Párokkal ismerkednénk párcserés illetve egymas előtti szexhez. Írj üzenetet
Jövő hónapban Székesfehérváron leszünk. Párokkal ismerkednénk párcserés illetve egymas előtti szexhez. Írj üzenetet
Sziasztok.
Jövő Hónap 15.e körül Sz.feherváron leszünk.
Párral ismerkednénk párcserés illetve egymas előtti szexhez.
Privát üzenetet írj
Jövő Hónap 15.e körül Sz.feherváron leszünk.
Párral ismerkednénk párcserés illetve egymas előtti szexhez.
Privát üzenetet írj
Szopni szerető pasit keresek Veszprém környékén.
veszprémben keresek ma estére srácot.
Sziasztok! Fiút vagy lányt keresek közös masztihoz,miközben néznénk exbarátnőm amatőr szexfilmjét.Csak akkor írj ha van esti szabadidőd,helyem van.Igérgetők,hitegetők ne írjanak.Normális bemutatkozás kérek elérhetőséggel!
Pestmegyei vagyok!
Pestmegyei vagyok!
Szexre vágyó nőt keresek. Van itt ilyen?
Igényes, diplomás férfiként keresek megbizható házaspárt akár mindkét fél örömére hosszútávon!
Alapjában véve hetero életvitelű vagyok és hetero kapcsolatban is élek, bizonyos keretek között azonban a bi dolgok is vonzanak. Olyan párt keresek (kor és alkat nem fontos tényező, az igényesség azonban igen), ahol a férfi sem utasitaná vissza, ha orálisan kényeztetném.
Hosszútávú kapcsolat és igény esetén hajlandó vagyok időnként csak a férfitaggal is kettesben találkozni és finoman leszopni őt.
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögből keresek (Komáromtól nem túl távol)
Alapjában véve hetero életvitelű vagyok és hetero kapcsolatban is élek, bizonyos keretek között azonban a bi dolgok is vonzanak. Olyan párt keresek (kor és alkat nem fontos tényező, az igényesség azonban igen), ahol a férfi sem utasitaná vissza, ha orálisan kényeztetném.
Hosszútávú kapcsolat és igény esetén hajlandó vagyok időnként csak a férfitaggal is kettesben találkozni és finoman leszopni őt.
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögből keresek (Komáromtól nem túl távol)

párral ismerkednénk helyünk van fogadni tudunk , irjatok privátban
Sziasztok! Ma 9 óra körül indulok Veszprémből kerékpárral. Útvonal B.Almádi - Siófok - Szántod - komppal Tihany- B.Almádi és vissza Veszprém . Lenne kedve valakinek csatlakozni, hölgy vagy pár. Semmi sem kötelező max. beszélgetünk és és egy jót tekerünk

Sziasztok!
Holnap (vasárnap) este pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne? Budapest-Mosonmagyaróvár útvonal.
Holnap (vasárnap) este pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne? Budapest-Mosonmagyaróvár útvonal.
Délelőt voltam a turulnál
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2022. 05. 14. szombat 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Esztergom Dorog környéke?
Ma este Esztergom és környéke? Utazni/fogadni tudok... 20/6os intimmel
ha érdekes lehet,írj privát üzenetet
Hölgy/pár

Hölgy/pár

Sziasztok! Veszprèm mellet keresünk fiatal èrzèki fiút harmadiknak. Hölgy molettebb. Heteró alapon
Üdv. Pápá, Veszprém, Ajka vonalon keresek párt, hölgyet.