Veszprémben, Gulya dombi lehajtóval szemben, ma 5-től srácoknak masztira, orálra, kukkolásra lehet csatlakozni. Autóban leszek.
Sziasztok. Ma este felé Székesfehérvár környékén közös maszti?
Ma délután, kora este, szívesen találkoznék hölgyek, párral! Dunaújváros és környékén. Helyen is lenne, Szalkszentmártonba.
sziasztok !
Ma 20:00 után Százhalombatta-Dunaújváros vonalon pár vagyok hölgy akihez csatlakozhatna egy fiatal srác ??
Ma 20:00 után Százhalombatta-Dunaújváros vonalon pár vagyok hölgy akihez csatlakozhatna egy fiatal srác ??
Fiatal, egyedülálló srácként keresnék a hétvége örömére hölgyet vagy párt kortól függetlenül kellemes együttlétre, Dunaújváros és környékén!

Veszprémi srác ma 5 után?
Értelmes, ápolt 18-45 év közötti férfit keresek enyhe bi játékra. Közös hoki, orális dolgok. Leginkább Várpalota Székesfehérvár vonalon. Hétköznap délután. Várpalotán hely van,de én is rugalmas vagyok. Legjobban a szopás izgat. Van már tapasztalat. Kép(intim) és pár szó tali előtt elengedhetetlen. Írjatok priviben itt, vagy elhagyott28 kukac gmail pont com
Sziasztok
Irtam üzenetet
(Ez egy válasz harry88 üzenetére (2022. 02. 17. csütörtök 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 17. csütörtök 15:44
Irtam üzenetet

Sziasztok!
Veszprém környékéről, izmos, 30-40 közötti pasi, aki csatlakozna párhoz?
Veszprém-megyén belül, leginkább Pápán és környékén keresek egyedülálló hellyel rendelkező érett (akár egyoldalú) kényeztetésre vágyó hölgyeket! Előny (de természetesen nem feltétel), ha nagy melleid és/vagy szőrös puncid van!

Írtam nektek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 17. csütörtök 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 17. csütörtök 16:47
Törölt felhasználó (1788342)

Sziasztok. Párt keresünk a hétvégére. Szívesen utazunk. Persze ésszerű határokon belül.
Sziasztok. Párt keresünk a hétvégére. Szívesen utazunk. Persze ésszerű határokon belül.
Sziasztok!
Sziasztok. Székesfehérvár vagy Dunaújváros környékén valaki közös recska az exem képeire? Fiatal csinos csaj, 26 éves, kerek popsi. Ha érdekel írj üzenetet
Csak ma jó?
(Ez egy válasz pasicsavo üzenetére (2022. 02. 16. szerda 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 16. szerda 16:27

Veszprémben keresek pasit akinek kiverhetném vagy esetleg leszophatnám, hely is van ha kell
Bi aktív ffi-t keresek Kisbér - Székesfehérvár között alkalmi, de nem egyszeri kapcsolatra. Én bi passzív vagyok, szívesen kényeztetek viszonzás nélkül. Helyem nincs, autóm van, utazni tudok. Ápoltság, diszkréció adott és elvárt.

Esztergom? privi
Veszprémben keresek pasit akinek kiverhetném vagy esetleg leszophatnám, hely is van ha kell
Üdv. Párt, hölgyet keresek autós szexre Pápa környékén.
Veszprém környékén szopatnék párt is.
Sziasztok,Tata környékén szopatnék.