Ma délután Tatabányán, vagy környékén keresek hellyel rendelkező (vagy természet szerető) lányt/nőt, vagy párt.
Sziasztok.Tomi v.ok.
13 órától este is keresek párt.
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Ráckeve,Tatabánya,Esztergom,Szé- kesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek.
13 órától este is keresek párt.
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Ráckeve,Tatabánya,Esztergom,Szé- kesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek.
Sziasztok én egy pápai ápolt sportos bi srác vagyok szex terén nyitott vagyok mindenre ami jól esik inkább a passzív oldalt képviselem többesbe is benne vagyok várom fiúk párok lányok leveleit előre is köszönöm szépen
Veszprémben srác ma este?
fehérváron, vagy környékén nagy, vastag farkat szopnék, rendszeresen. valaki? helyem van hozzá. csak egyoldalúan, és csak a nagy farok (kb. 18/5-től) vonz.
Sziasztok ! Lehet még jelentkezni ?
(Ez egy válasz Lepke1975 üzenetére (2022. 04. 19. kedd 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 19. kedd 17:28

sziasztok25.én este gang bang partyt tartanánk ha lenne jelentkezö...
Sziasztok!Győr-Tatabánya vagy környékén keresek párt vagy hölgyet akár csak beszélgetés,séta vagy ha úgy alakulna akár huncutkodás,kukkolás!A szabályokat betartom s csak azt teszem amit ti is szeretnétek!Hátha valaki valakik keresnek ilyen pasit!Sziasztok!
Próbálkozz a Fejér vagy Somogy megyei fórumon, a legfrigidebb megyével (Veszprém) ne is próbálkozz.
(Ez egy válasz Veszprémicsávó üzenetére (2022. 04. 18. hétfő 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Dunaújváros, vagy a környéken? Ismerkednék, kényeztetnék,
Hol? Kiket kerestek rá?
(Ez egy válasz Lepke1975 üzenetére (2022. 04. 19. kedd 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 19. kedd 17:28

Fejérben párhoz csatlakoznék..Merjetek is találkozni !!!
Ajka,Veszprém környéki lányt elhanyagolt feleségeket keresek szex kapcsolatra! Ên igényes jóképű tapasztalt 40éves vagyok.Lakás autó van .Írj bátran! Csak lányok!
Sziasztok.
Csupa csupa jó dolgokra keresek nőt.
Csupa csupa jó dolgokra keresek nőt.
Valaki ma egy laza pipa?
Sziasztok! Bábolnára készülök kiprobálni a szaunát. Kedves hölgy vagy pár esetleg?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Sziasztok!
Fiatal srác keres anal kedvelő parokat/hölgyeket utazni tudok
Fiatal srác keres anal kedvelő parokat/hölgyeket utazni tudok
Sziasztok.
Most hétvégén ( 22-23 ) csatlakoznék nők és párokhoz, Komárom Esztergom megye + 100Km közretében, utazni tudok helyem sajnos nincsen.
Most hétvégén ( 22-23 ) csatlakoznék nők és párokhoz, Komárom Esztergom megye + 100Km közretében, utazni tudok helyem sajnos nincsen.
Állandóra-női segget nyalnék.....