Én is örömmel nyalnék (fincsi) puncit, popsit...
(Ez egy válasz Tomika86 üzenetére (2022. 03. 26. szombat 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 26. szombat 21:23

Hmmm de nyalnék most fincsi puncit popsit.....ti hogy vagytok ezzel?Tatabányai vagyok
Sziasztok !
Ma délután vagy este találkozna valaki Balatonfüred - Veszprém környékén?
Privátban üzenj légszi.
Ma délután vagy este találkozna valaki Balatonfüred - Veszprém környékén?
Privátban üzenj légszi.
Hello, szerda dél körül indulok Dombóvár, Siófok, Veszprém, Sárvár,Sopron vonalon Bécsbe. Útközben szopnek akár kocsiban is
Hellóka. Dunaújváros valaki, valami?
Sziasztok! Kezdő bi pasiként szeretném meg élni ilyen jellegű vágyaim. Nagyon izgatnak a női fneműs pasik/de ez nem feltétel/.Helyen rendelkező diszkrét embert keresek. Fvár és környéke előnyben. Kérlek privát üzenet jelentkezetek.
Domináns ffi ,dominanciát kedvelő párok ismeretségét keresiahol a ffi a sub
Hmmm de nyalnék most fincsi puncit popsit.....ti hogy vagytok ezzel?Tatabányai vagyok
Lányok-érett Hölgyek akik kedvelik ha a seggüket nyalják......diszkrét ápolt f.fi várja soraitokat.....
Ma este ismerkednék csinos nővel, párral Szfvár -Veszprém kkén.
Ápolt 42/185/85 pasi vagyok.
Ápolt 42/185/85 pasi vagyok.
Továbbra is keresünk párt, bi csak a lányoknál elfogadott.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Sziasztok!
A mai nap délutánra/estére keresek egy párt kellemes időtöltésre. Valós tapasztalattal rendelkező, fiatal, jóképű és korrekt pasi vagyok. Az Észak-Dunántúl területén keresgélek.
Ha szimpatikus vagyok, akkor várom a leveletek!
A mai nap délutánra/estére keresek egy párt kellemes időtöltésre. Valós tapasztalattal rendelkező, fiatal, jóképű és korrekt pasi vagyok. Az Észak-Dunántúl területén keresgélek.
Ha szimpatikus vagyok, akkor várom a leveletek!
Ma valaki egy közös orálra? Hely nincs, de legjobb a természetben

Sziasztok. Ma délután pasi vagy pár, hármas-négyes talira?
Ma este valós nő, vagy pár?
Üzenetet írj. Köszönjük!
Üzenetet írj. Köszönjük!
Sziasztok. Ma este Turulnál kirándulás.
Balatonfüred és környékén keresek szexpartnereket estékre 1 hétig. Nyitott vagyok mindenre. Extrém perverz szex is érdekel. Írj, ha van nálad lehetőség.
Ma estére, nő vagy pár aki szívesen találkozna??
Szombat-vasàrnap keresünk fiatal nagyméretű fiút heteró alapon. 40 pàr vagyunk Veszprém melleti lakàsba
Sziasztok! A XXIII. Balatonkör 2022. május 07-08. között a teljes kör távra keresek partnert, elsősorban nőt vagy párt, esetleg pasi társat (hetero alapon!). Akár szállással együtt. Írj üzenetet, ha aktuális lehet.