Sziasztok ! Bfüred . Veszprém környékén MA valaki ?
19 órától Soprpn Sárvár Veszprém siófok vonalon leszophattok
Sziasztok!
Szabadságom kellemes eltöltésére keresek egy párt. A mai naptól szabad vagyok. ha szimpatikusnak találtok, keressetek bizalommal! smile
Szabadságom kellemes eltöltésére keresek egy párt. A mai naptól szabad vagyok. ha szimpatikusnak találtok, keressetek bizalommal! smile
Tatabánya környékén 40 es hölgyet kényeztetnék akár a férje jelenlétében is
Székesfehérváron keresek aktiv kemény farkú embereket akik megszopatnának s megbasznának
Sziasztok! Ma késő délután/estefelé valaki Veszprémben? Főleg uni vagy aktív srácot keresek, de mindent meg tudunk beszélni privátban
kíváncsi heterók is írhatnak

Azért mert nem válaszoltam a leveletekre, el kell fogadni. Levelezés alapján nem voltatok szimpatikusak. A nem válasz is válasz. Sikeres keresést kívánok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 14. péntek 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 14. péntek 18:47
Törölt felhasználó (4625612)

Mi írtunk neked, két értelmes mondatot nem tudtál összehozni a válaszodban. Komolytalan vagy.
Sziasztok !
Jönne ma valaki szaunázni ?
Hölgyek illetve párok leveleit várom!
Srácok neee!
Jönne ma valaki szaunázni ?
Hölgyek illetve párok leveleit várom!
Srácok neee!
Veszprém Almádi pár lány?
Tatabányai nő diszkrét kölcsönös franciára?
Pápán vagy környékén ismi, talizni v.ki??
Sziasztok
Feherváron lenne ma este fele kukkolhato pasi?
Privátba irj kérlek!
Feherváron lenne ma este fele kukkolhato pasi?
Privátba irj kérlek!
Sziasztok!
Szabadságom kellemes eltöltésére keresek egy párt. A mai naptól szabad vagyok. ha szimpatikusnak találtok, keressetek bizalommal! Győr környékén élek, de szívesen utazok!
Szabadságom kellemes eltöltésére keresek egy párt. A mai naptól szabad vagyok. ha szimpatikusnak találtok, keressetek bizalommal! Győr környékén élek, de szívesen utazok!
Kb 20 perc és lent leszek!
(Ez egy válasz Ricsi Rics39 üzenetére (2022. 01. 19. szerda 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 19. szerda 13:59

Lemennék sétálni a Gárdonyi nudira!
Szép idő van!
Ki tudja lehet megjön majd a kedvem egy masztihoz!
Ha lenne kedved kukkolni privátba jelezz!
Szép idő van!

Szia!
Engem szophatsz csütörtökön Siófokon (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 19. szerda 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 19. szerda 07:43
Engem szophatsz csütörtökön Siófokon (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 19. szerda 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4517782)

Holnap csütörtökön délelőtt Dombóvár, Siófok, Veszprém, Sárvár, Sopron vonalon szopatna valaki? Kis kitérő nem gond..
Lemennék sétálni a Gárdonyi nudira!
Szép idő van!
Szép idő van!

Hello. Ma valaki?
Jó neked
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 19. szerda 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 19. szerda 08:20

Törölt felhasználó (4632222)

Veszprém környékén szopatok.
Veszprém környékén szopatok.
Üdv. Párt, hölgyet keresek Veszprém, Győr és Vas megyében. Utazni tudok.