Turulnál merre érdemes keresgélni?
Zánka környékén mostanság férfias 30-40-es pasi?
Sziasztok delelott valaki dunaujvaros-Érd vonalon valaki egy talira ?? Privibe irjatok
Fehervar vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Nagy farkú pasit keresek holnapra Racalmas-Dunaujvaros környékén. Szimpátia fontos, nem keresek minden áron, képed legyen. Köszi
Szia! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni. Szívesen kukkolok!
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni. Szívesen kukkolok!
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN.
Kezdő bi pasiként keresek mára párokat, bi pasikat, aki szeretnének újdonságokat kipróbálni.Uni/passzív szerep izgat, szeretem a női fehérneműt magamon. Veszprém és Győr kötött, aki találkozni akar, nem csak írogatni.
valaki fehérváron vagy környékén?
Sziasztok!Diszkrét, vastagf urat, akár idősebb urat keresek, aki igényli a rendszeres és egyoldalú orális élményeket, amit nem igazán kap meg otthon!!! Keress bizalommal, privát üzenetben!
Párt nőt vagy pasit keresek minden jóra
Hely van se utazni is tudok
Hely van se utazni is tudok
Kedves hölgyek, ma vagy holnap ajánlok kényeztető masszázst Veszprém vagy környékén.
Balatonnàl hol lehet éjjel fürdeni... Balatonfűzfő, almàdi, kàptalanfüred. Pàrommal leszünk
.
Extra vastagot hölgyeim?
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.

Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok, a Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek olyan Csajt vagy Hölgyet aki a mackós alkatú férfira vágyik!!! De csak ha azt élvezed ha ki nyalnám szívesen ha csupasz
Sziasztok!
Ma és holnap Tatabánya környékén vagyok
30-as jóképű, átlagos testalkatú, intelligens és jó humorú pasi
Lennék hölgy(ek) kedvére vagy csatlakoznék párhoz
Utazni tudok 50 km-es körzetben
Ma és holnap Tatabánya környékén vagyok
30-as jóképű, átlagos testalkatú, intelligens és jó humorú pasi
Lennék hölgy(ek) kedvére vagy csatlakoznék párhoz
Utazni tudok 50 km-es körzetben
Ha megtaláltad a helyet szívesen odamennék én is
(Ez egy válasz toomiy2 üzenetére (2025. 06. 25. szerda 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 25. szerda 16:45

Balatonnàl hol lehet éjjel fürdeni... Balatonfűzfő, almàdi, kàptalanfüred. Pàrommal leszünk
Balatonakarattya környékén keresek hölgyet ma estére
Balatonfüred 50km-es körzetében párokhoz csatlakoznék...
Sziasztok ma késö este székesfehérvár környékén leszek olyan 11-12 óra környékén hölgyet vagy esetleg Párt keresek akikhez lehetne csatlakozni! 32 éves független srác vagyok nincs káros szenvedélyem!