Aktív pasit keresnék Fejér megye déli részén...
Tapasztalt párként, szextől függetlenül szívesen beszélgetnénk veletek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 16. vasárnap 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 16. vasárnap 07:21
Törölt felhasználó (4544892)

Sziasztok
Kezdö párként,lehetöleg kezdö(ez nincs kőbe vésve) ,türelmes párt keresnénk,akikkel ismerkedhetnénk,és nem akarnak 1 óra ismeretség után párcserét.Elfogadjuk azt is ,ha valakiknek ez ripsz ropsz megy,tiszteletben tartjuk,de mi nem őket keressük.Nekünk más az elképzelés.
Kezdö párként,lehetöleg kezdö(ez nincs kőbe vésve) ,türelmes párt keresnénk,akikkel ismerkedhetnénk,és nem akarnak 1 óra ismeretség után párcserét.Elfogadjuk azt is ,ha valakiknek ez ripsz ropsz megy,tiszteletben tartjuk,de mi nem őket keressük.Nekünk más az elképzelés.
Sziasztok
Srác ma Veszprémben?
Veszprém Almádi?
Veszprém környékén szopatnék!
Párral ismerkednénk a környékünkről Tatabámya , Fehérvár vonalában, szimpátia megléte esetén párcserére
Viki és András
Viki és András
Sziasztok igen. 36 éves Várpalotai srác vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 12. szerda 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 12. szerda 17:52
Törölt felhasználó (4625612)

Van itt olyan 30-as pasi aki komolyan gondolja az ismerkedést?
Sziasztok! Győr-Pápa-Veszprém vonalon valaki ma?? Helyem van Pápán, vagy tudok utazni

Autós kalandra keresnék párt ahol a hölgy kiverné vagy szopna mindkettőnknek. Privát üzenetben keress, köszönöm.
Sziasztok !
Ma Bfüred - Veszprém vagy Tihany környékén valaki aki találkozna? Privát üzit légyszi !
Ma Bfüred - Veszprém vagy Tihany környékén valaki aki találkozna? Privát üzit légyszi !
34éves, nem dohányzó, független pasiként keresnék párt ( férfi, nő ) vagy gangbang bulit. Hellyel sajnos nem rendelkezem, de autóm van, szóval utazni tudok. Elsősorban Komárom-Esztergom, Pest és Fejér megye, de ha kell és biztos a buli, tudok utazni messzebbre is. Ha valaki(k)nek felkeltettem az érdeklődését, priviben elértek.

Sziasztok. Délután vagy kora estére keresek valami izgit.
Füreden ma-holnap part keresek
44/178/85 19/6 pasi vagyok
44/178/85 19/6 pasi vagyok
Sziasztok! hétfőn délelőttre keresek hölgyet, párt Székesfehérváron és környékén. minden megoldás érdekel.
Sziasztok!
Holnapi nap (szombat) keresek egy kedves, igényes párt Győrben és a környékén. Fiatal, értelmes srác vagyok, aki nagyon szereti a hármas adta élvezeteket.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor keressetek bizalommal!
Mindenkinek szép napot!
Holnapi nap (szombat) keresek egy kedves, igényes párt Győrben és a környékén. Fiatal, értelmes srác vagyok, aki nagyon szereti a hármas adta élvezeteket.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor keressetek bizalommal!
Mindenkinek szép napot!
Mi írtunk neked, két értelmes mondatot nem tudtál összehozni a válaszodban. Komolytalan vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 14. péntek 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 14. péntek 18:13
Törölt felhasználó (4609982)

Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi, vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Sziasztok
Helló!Pápán vagy környékén ismi, tali valaki/kik??