Sziasztok!izgalmas hölgyismerősömmel keresünk kedves ápolt fiatal max 25 éves fiút közös masztihoz,esetleg többre.
Csak olyan fiúk írjanak akik tudnak utazni és esténként ráérnek,képed legyen feltöltve,elérhetőséget írj!Pestmegye!
Csak olyan fiúk írjanak akik tudnak utazni és esténként ráérnek,képed legyen feltöltve,elérhetőséget írj!Pestmegye!
Hozzánk hasonló lányokkal, párokkal ismerkednénk.

Szimpatikus párt..., hoszabb távra, közös élményekhez! Csak privibe!
Sziasztok!
A mai nap hölgyhöz/párhoz csatlakoznék!
A mai nap hölgyhöz/párhoz csatlakoznék!
Sziasztok
Spontán találkozó MA Veszprémben
Moto
Spontán találkozó MA Veszprémben

Moto
Veszprémi srác ma este?
Veszprém és környékén ismerkednék barátkoznák szexelnék,hely jó lenne ha lenne szép napot mindenkinek!Tamás!
Sziasztok!
Nőt vagy párt keresek elérhető távolságról, én Veszprémben lakom, autóm van. Párral még sosem voltam, de érdekel a dolog.
Inkább a teltebb idomokat preferálom, és heteroszexuális vagyok.
Hosszabb távon gondolkodom, nem alkalmi légyottban.
Részleteket privátban megbeszéljük.
Napokig, hetekig tartó levelezgetésnek nem látom értelmét.
Nőt vagy párt keresek elérhető távolságról, én Veszprémben lakom, autóm van. Párral még sosem voltam, de érdekel a dolog.

Inkább a teltebb idomokat preferálom, és heteroszexuális vagyok.
Hosszabb távon gondolkodom, nem alkalmi légyottban.
Részleteket privátban megbeszéljük.
Napokig, hetekig tartó levelezgetésnek nem látom értelmét.

Szia! Remélem lesznek még jelentkezők akkor megyek én is. 2 hetero pasi max jót beszélgetünk.
(Ez egy válasz Balatonkör üzenetére (2022. 03. 03. csütörtök 03:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 03. csütörtök 03:09

Sziasztok! A XXIII. Balatonkör 2022. május 07-08. között a teljes kör távra keresek partnert, elsősorban nőt vagy párt, esetleg pasi társat. Akár szállással együtt. Írj üzenetet, ha aktuális lehet.
Sziasztok
MA ismerkednék Veszprémben…
Moto
MA ismerkednék Veszprémben…

Moto
Sziasztok! A XXIII. Balatonkör 2022. május 07-08. között a teljes kör távra keresek partnert, elsősorban nőt vagy párt, esetleg pasi társat. Akár szállással együtt. Írj üzenetet, ha aktuális lehet.
Veszprém és környékén használt bugyit vennék!!
Köszönjük, így már értjük....tehát napközben Fehérváron keresel egyedül, munkaidőn kívül meg D.újvárosba a nyitni akaró pároddal, aki még az adatlapon se szerepel, és a kommunikáció lehetőségére egyből bejön a távolság. Holott az egyik hozzászólásodban D.újvárosból vagy valahonnét kerestek. Korrekt tényleg....Egy beszélgetés még nem jelent semmit, de jelenthet bármit...ha nyitott valaki. Párkeresésben a 100 km nem távolság
Ennyi, részünkről lezártnak tekintjük.
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2022. 03. 01. kedd 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 01. kedd 19:15

Nem tudom mira akarsz kijukadni, vagy honnan veszed az értesüléseid
) Minden hétköznap Székesfehérváron vagyok, magamban, 7:30 - 15 óráig... Könyvet Írsz belőlem, vagy mi ez a nagyfokú érdeklődés? És mi az, hogy Fehérvár se? Mi nem valós még? Szerintem melléfogtál, mert aki ismer, elég korrekt embernek ismer, lehet magadba kéne nézned, mielőtt itt bögdösöd a hülyeséget... Bár szabad ország, szabad cset, Írogathatsz bármit, ha épp ez hiányzik az életedből
Szép estét neked, nektek.

Pápán vagy környékén talizni v.ki??
Hello!
Szopatnek ma delelött fehervaron a teglagyari bekotout vegen!
Varom az erdeklodoket privatban..
Szopatnek ma delelött fehervaron a teglagyari bekotout vegen!
Varom az erdeklodoket privatban..
Ma este Veszprémben srác?
Holnap Veszprémben leszek. Pár, vagy hölgy aki talalkozna?
Én jelentkezem rá
(Ez egy válasz vegh0120 üzenetére (2022. 03. 01. kedd 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudom mira akarsz kijukadni, vagy honnan veszed az értesüléseid
) Minden hétköznap Székesfehérváron vagyok, magamban, 7:30 - 15 óráig... Könyvet Írsz belőlem, vagy mi ez a nagyfokú érdeklődés? És mi az, hogy Fehérvár se? Mi nem valós még? Szerintem melléfogtál, mert aki ismer, elég korrekt embernek ismer, lehet magadba kéne nézned, mielőtt itt bögdösöd a hülyeséget... Bár szabad ország, szabad cset, Írogathatsz bármit, ha épp ez hiányzik az életedből
Szép estét neked, nektek.
(Ez egy válasz Frédi és Vilma üzenetére (2022. 02. 28. hétfő 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Oroszlány-ban keresnék lányt párt vagy aktív pasit!