Ma este ismerkednék csinos nővel, párral Szfvár -Veszprém kkén.
Ápolt 42/185/85 pasi vagyok.
Ápolt 42/185/85 pasi vagyok.
Lányok-érett Hölgyek akik kedvelik ha a seggüket nyalják......diszkrét ápolt f.fi várja soraitokat.....
Hmmm de nyalnék most fincsi puncit popsit.....ti hogy vagytok ezzel?Tatabányai vagyok
Domináns ffi ,dominanciát kedvelő párok ismeretségét keresiahol a ffi a sub
Sziasztok! Kezdő bi pasiként szeretném meg élni ilyen jellegű vágyaim. Nagyon izgatnak a női fneműs pasik/de ez nem feltétel/.Helyen rendelkező diszkrét embert keresek. Fvár és környéke előnyben. Kérlek privát üzenet jelentkezetek.
Hellóka. Dunaújváros valaki, valami?
Hello, szerda dél körül indulok Dombóvár, Siófok, Veszprém, Sárvár,Sopron vonalon Bécsbe. Útközben szopnek akár kocsiban is
Sziasztok !
Ma délután vagy este találkozna valaki Balatonfüred - Veszprém környékén?
Privátban üzenj légszi.
Ma délután vagy este találkozna valaki Balatonfüred - Veszprém környékén?
Privátban üzenj légszi.
Én is örömmel nyalnék (fincsi) puncit, popsit...
(Ez egy válasz Tomika86 üzenetére (2022. 03. 26. szombat 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 26. szombat 21:23

Hmmm de nyalnék most fincsi puncit popsit.....ti hogy vagytok ezzel?Tatabányai vagyok
Pápa és környékén valaki ma délután vagy estefelé? Hely van Pápán, de kocsival utazni is tudok
Én szívesen találkoznék veled
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 27. vasárnap 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 27. vasárnap 13:39
Törölt felhasználó (3664632)

Pápa és környékén valaki ma délután vagy estefelé? Hely van Pápán, de kocsival utazni is tudok
Sziasztok
Még mindig keresnénk part vagy pasit.
Csak olyanok jelentkezzenek akiknek a komunikáció és utazás nem gond!
Sajnos idáig,mind olyan ember jelentkezett akiben csalodni kellet!!
Olvassatok és értsetek!
Az olyanok is hanyagoljanak akik irnak egy üzit aztán eltünnek!
Még mindig keresnénk part vagy pasit.
Csak olyanok jelentkezzenek akiknek a komunikáció és utazás nem gond!
Sajnos idáig,mind olyan ember jelentkezett akiben csalodni kellet!!
Olvassatok és értsetek!
Az olyanok is hanyagoljanak akik irnak egy üzit aztán eltünnek!
Tatabányai biszex hölgyet vagy ilyen tagú párt keresnénk nagyon sok izgalmas dolog átéléséhez. Van tapasztalatunk. Helyünk is van a találkozókhoz. Telefonszámot kérünk már az első körben.
Balatonfüred és környékén keresek biszex párt, partnert!
Komárom környékén valaki szopatna?
Veszprém Almádi,?
Hetero párt keresünk párcserére,négyesre a mostani hétvégére.
Pár(lány bisex, fiu hetero) keres nagyfarkú, kitartó(egész éjjel) fiút közös programokhoz, estékhez
(Esetleg ha kölcsönös a szimpátia, egyedülálló lánnyal vagy párral is barátkoznánk).
Helyünk van de autónk is, utazni is tudunk. Sőt! Kedveljük az izgi programokat. Ha távolabb élsz de van valami jó ötleted hétvégére
Lehet benne vagyunk

(Esetleg ha kölcsönös a szimpátia, egyedülálló lánnyal vagy párral is barátkoznánk).
Helyünk van de autónk is, utazni is tudunk. Sőt! Kedveljük az izgi programokat. Ha távolabb élsz de van valami jó ötleted hétvégére

Sziasztok!
Holnap délután Székesfehérváron leszek az Árpád Fürdőben.
Készül valaki még izzadni a nudista szaunába?
Holnap délután Székesfehérváron leszek az Árpád Fürdőben.
Készül valaki még izzadni a nudista szaunába?
Dunaújváros környékén valaki?