Badacsony környékén hölgyek párok?
Sziasztok!
A mai éjszakát szívesen tölteném olyan érettebb pár (min. 50+) társaságában akiket kifejezetten izgat ha a pasik is kényeztetik egymást. Ha Ti is egy ilyen kalandot kerestek akár rendszeresen, írjatok rám! 40 éves sármos, humoros , teljesen csupasz srác vagyok! Veszprém, Győr és Vas megye jöhet szóba. Utazni és fogadni is tudok. Privátban írjatok, csak párok! Addig is szép napot! :-X puszi
A mai éjszakát szívesen tölteném olyan érettebb pár (min. 50+) társaságában akiket kifejezetten izgat ha a pasik is kényeztetik egymást. Ha Ti is egy ilyen kalandot kerestek akár rendszeresen, írjatok rám! 40 éves sármos, humoros , teljesen csupasz srác vagyok! Veszprém, Győr és Vas megye jöhet szóba. Utazni és fogadni is tudok. Privátban írjatok, csak párok! Addig is szép napot! :-X puszi
Sziasztok! Szívesen ismerkednék bi, vagy bi érdeklődésű Párral. Esetleg szintén kezdő sráccal. Nem csak Eger-Miskolc környékén, sűrűn járok Pécsre időnként M6-on, valamikor M7-67en. Szívesen tartanék rendszeres pihenőt, ha kialakul kellő szimpátia. Leginkább hosszabb távra gondolom, 1-1 alkalmit nem keresek.Továbbit privátban...
MA ESTÉRE!!!!
Tatabányai biszex hölgyet vagy ilyen tagú párt keresnénk nagyon sok izgalmas dolog átéléséhez. Van tapasztalatunk. Helyünk is van a találkozókhoz. Telefonszámot kérünk !!!!Nem levelezgetni vagyunk itt.Találkozó MA este....
Tatabányai biszex hölgyet vagy ilyen tagú párt keresnénk nagyon sok izgalmas dolog átéléséhez. Van tapasztalatunk. Helyünk is van a találkozókhoz. Telefonszámot kérünk !!!!Nem levelezgetni vagyunk itt.Találkozó MA este....
Veszprém Almádi valaki?
Sziasztok! Biszex párhoz betársulnék Privát üzenetet várok. Köszönöm!
holnap székesfehérvár agárd? minden joban benne vagyok!
Hali. Veszprémi srácokat keresek
Sziasztok Most este/éjszaka kölcsönös orál kalandra keresek partnert Veszprém, Pápa, Győr környékén, bárhol. Privát uziben beszéljünk!
Üdv. Pápá, Veszprém, Ajka vonalon keresek párt, hölgyet.
Veszprémi srác ma este?
Ajkán keresek szex kapcsolatra lányokat elhanyagolt feleségeket diszkréten. Lakás van. Helyes ápolt 40 éves vagyok. Írj üzit,gyors tali oké.
Pasiként nőt keresek.
Sziasztok! Biszex párhoz betársulnék Privát üzenetet várok. Köszönöm! nyes
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben leszek ma 5-től kocsival. Srácok masztira, kukkolásra? Hátul leszek, szürke autóban
Párral ismerkednénk.
Pápai-ill. környéki hölgyet keresek tartós kapcsolatra 18-70-ig akinek nem idegen ha popót is nyalok.....párok érdeklődését is várom....
sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,párral ismerkedne....
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,párral ismerkedne....
Moto
Ma délután, nő vagy pár aki találkozna??
nem is rossz ajánlat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 22. péntek 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 22. péntek 06:30
Törölt felhasználó (1619672)
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben leszek ma 5-től kocsival. Srácok masztira, kukkolásra? Hátul leszek, szürke autóban

vazelinator

Kelly Wells