Veszprémben ma valaki?
Üdv. Pápá, Veszprém, Ajka vonalon keresek párt, hölgyet.
Sziasztok. Dunaújváros és környékén hölgyek, vagy párral szívesen találkoznánk! Helyem is lenne Szalkszentmártonba.
Veszprémben szexre vágyó nővel találkoznák.
Sziasztok! Igényes, ápolt, mások által jó pasinak tartott harmincas férfiként keresek hölgyet vagy párt közös kalandokra. Képeim itt az oldalon is vannak, 18/4 intimmel tudok szolgálni. Május 5-én este/éjjel tudom legközelebb szabaddá tenni magam, addig bőven marad időnk megismerni egymást és eldönteni, hogy egymást keressük-e. Hely kell vagy búvóhely bérlésben is benne vagyok. Autó van, Pest megyében és Fejér megye keleti részén mobil tudok lenni.
Sziasztok. Dunaújváros?

Sziasztok, Turulnál, nő, vagy pár aki ismerkedne?
Összeszokott biszex hármasunkhoz (2 ffi+1 nő) keresünk biszex lányt, nőt negyediknek! Korrektek, diszkrétek, megbízhatóak vagyunk, hasonló 20 év feletti nővel osztanánk meg a szabadidőnket! Tata és környéke.
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben leszek ma 6-tól kocsival. Srácok masztira, kukkolásra? Hátul leszek, szürke autóban
Hétvégén egy hetero párral találkoznánk.
Veszprémben ma srác?
Sziasztok
Lassan itt a jó idő, lehet menni nuduzni, napozni
olyan vállalkozó szellemű hölgyeket keresek aki valóban hajlandóak el jönni és élvezni a szabadságot kint a szabadban
köszönöm belső üzeneteket várok.
Lassan itt a jó idő, lehet menni nuduzni, napozni

Tatabányai biszex hölgyet vagy ilyen tagú párt keresnénk nagyon sok izgalmas dolog átéléséhez. Van tapasztalatunk. Helyünk is van a találkozókhoz. Telefonszámot kérünk !!!!Nem levelezgetni vagyunk itt.Találkozó minél hamarabb...
Szfvar regi teglagyari ut vegekb 1 ora mulva!Nyilvanos hoki faszveres!
Sziasztok!Hetero abszolút puncimániás srácot,urat keresek akit izgatna egy közös hoki miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Melegek kérem ne írjanak.Diszkrét vagyok,Te is légy az.
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!
Balatonalmádi valaki?
Nőt keresek barátság extrával kapcsolatra.
Esztergom Dorog környéke?
Sziasztok
MA délután ismerkednék hölggyel,párral
Moto
MA délután ismerkednék hölggyel,párral

Moto
Hozzám jöhetnétek!
(Ez egy válasz toomiy üzenetére (2022. 04. 23. szombat 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 23. szombat 19:44

Veszprém mellet pàr vagyunk, fiút keresünk. A làny ukràn. Hetero alapon