Székesfehérváron éjszakázom egy kamionban ki látogatna meg
Sziasztok! Hölgy vagy pár aki szívesen ismerkedne-találkozna??
Férfi beszállót keresünk, az adatlapunkon feltüntetett paraméterekkel! Lehetőleg fotód legyen, vagy tudj küldeni! Aki a paramétereknek nem felel meg, ne számítson válaszra!
Komárom, Tata környékén ki szopatna ma?
Minden érintettnek köszönjük a múlt hétvégi veszprémi egyetemi napos kalandokat, nagyon szuperül éreztük magunkat!!

Sziasztok Dunaújváros és környékén keresek párokat hölgyeket akár autós tali rá is !
Sziasztok! Ma 15:00-től Tatabánya Gyémánt fürdő szaunavilágban ismerkednék hölgyekkel,párokkal
nagyobb intimmel
nagyobb intimmel

Sziasztok! Igényes, ápolt, mások által jó pasinak tartott harmincas férfiként keresek hölgyet vagy párt közös kalandokra. Képeim itt az oldalon is vannak, 18/4 intimmel tudok szolgálni. Holnap, május 5-én este/éjjel tudom legközelebb szabaddá tenni magam. Hely kell vagy búvóhely bérlésben is benne vagyok. Autó van, Pest megyében és Fejér megye keleti részén mobil tudok lenni.
Sziasztok!
Tatabányán vagy környékén tud valaki autós búvóhelyet ahol zavartalanul lehet rosszalkodni?
Tatabányán vagy környékén tud valaki autós búvóhelyet ahol zavartalanul lehet rosszalkodni?
Magyarul : nem is mondok semmit...
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2022. 05. 03. kedd 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 03. kedd 08:16

Párral ismerkednénk a környékünkről, Tatabánya, Fehérvár, Esztergom vonalában. Szimpátia kölcsönös vonzalom és türelem szükséges
Viki és András
Viki és András
Vasárnap a Balaton körül motorozok. Ha van kedve egy csinos, harmincas nőnek csatlakozni saját motorral, vagy csak szívesen találkozna, jelezze! Potens, szenvedélyes férfi vagyok (pár nélkül leszek), bármi szóba jöhet!

Ismerkednék-barátkoznék-szexelnék Veszprém környékbeli nővel, esetleg pár női tagjával.
Sziasztok
Tapolca-Ajka környékén valaki ma nap délután?
Pár, nő estleg bi pasi ?
Privátban keress.
Tapolca-Ajka környékén valaki ma nap délután?
Pár, nő estleg bi pasi ?
Privátban keress.
Sziasztok. Ma este, szívesen találkoznák hölggyel, párral Dunaújváros, és környékén. Helyen is lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívatba. Mindenkinek nagyon kellemes napot kívánok.
Sziasztok holnap napközben 10órától Veszprém és környékén kalandoznék , vidámkodás időtöltés. Huncutkodjunk autóval leszek.
Párral ismerkednénk a környékünkről, Tatabánya, Fehérvár, Esztergom vonalában. Szimpátia kölcsönös vonzalom és türelem szükséges
Viki és András
Viki és András
Székesfehérváron holnap dél elött ? minden jóban benne vagyok
180 magas, 85 kg, ápolt, 20/5
180 magas, 85 kg, ápolt, 20/5
Sziasztok!
Hétvégére keresünk hetero párt párcserére négyesre.
Hétvégére keresünk hetero párt párcserére négyesre.
Sziasztok.
Ma van a 37.-ik születésnapom.
Esetleg ennek alkalmából lenne itt hölgy,vagy pár aki a délelőtt folyamán meglátogatna Várpalotán?? Írjatok privát üzenetet.
Ma van a 37.-ik születésnapom.