Sziasztok!
Mai napra keresünk bisex fiút, párt, illetve lányt! Kizárólag bisexek! Ha valakit érdekel írjon!
Mai napra keresünk bisex fiút, párt, illetve lányt! Kizárólag bisexek! Ha valakit érdekel írjon!
Valaki ma ajka Devecser pápa környékén?
Sziasztok! Ma délelőtt bi pasival találkoznék Veszprémbe!
Sziasztok.
Holnap estére ( 21után) keresnék hölgyet vagy párt Várpalotára. Hely megoldott. 37 éves teljesen borotvált srác vagyok. Szeretem a szexnek minden formáját. Imádok kényeztetni. Várom privát üzenetben a leveleket.
Sziasztok
Holnap estére ( 21után) keresnék hölgyet vagy párt Várpalotára. Hely megoldott. 37 éves teljesen borotvált srác vagyok. Szeretem a szexnek minden formáját. Imádok kényeztetni. Várom privát üzenetben a leveleket.
Sziasztok
Sziasztok.
Megpróbáljuk újra, hátha……
Keresünk egy pasit hármas szexre.
Amit keresünk:
35-45 közötti, (ha ettől eltér, akkor nagyon be kell hogy jöjjön a lánynak)
Legalább intim helyen borotvált, igényes, diszkrét.185cm felett nem keresünk.
Ami fontos: képet fogunk kérni arcról, és a testről.
Mi abban az esetben küldünk, ha szimpatikus az illető,ha Mi is azok vagyunk, utána viberen folytatjuk a beszélgetést.
Fontos, hogy csak olyan jelentkezzen, aki ha úgy alakul, akkor találkozni is hajlandó, tud, és mer is!
Üdv.mindenkinek.e-mail: redstage2005@gmail.com
A&T
Utazni szeretünk, tudunk, persze nem a világ végére…..
Persze továbbra is keresünk szimpatikus párt is. ☺️
Megpróbáljuk újra, hátha……
Keresünk egy pasit hármas szexre.
Amit keresünk:
35-45 közötti, (ha ettől eltér, akkor nagyon be kell hogy jöjjön a lánynak)
Legalább intim helyen borotvált, igényes, diszkrét.185cm felett nem keresünk.
Ami fontos: képet fogunk kérni arcról, és a testről.
Mi abban az esetben küldünk, ha szimpatikus az illető,ha Mi is azok vagyunk, utána viberen folytatjuk a beszélgetést.
Fontos, hogy csak olyan jelentkezzen, aki ha úgy alakul, akkor találkozni is hajlandó, tud, és mer is!
Üdv.mindenkinek.e-mail: redstage2005@gmail.com
A&T
Utazni szeretünk, tudunk, persze nem a világ végére…..
Persze továbbra is keresünk szimpatikus párt is. ☺️
Sziasztok
Szóló pasiként ismerkednék hölggyel,párral aki mer is MA találkozni
Moto
Szóló pasiként ismerkednék hölggyel,párral aki mer is MA találkozni

Moto
Sziasztok. Ma este Turulnál autós kirándulás...
57éves pár keres ma estére pasit. Szfvár környékén. Arcos fotód legyen,!
Csinos, nagymellű hölgytagú pár vagyunk. Ma este Alsóörsön várunk nyaralóban igényes, borotvált pasit.
Privát üzenetet írj!
Privát üzenetet írj!
Veszprém környékén igényes negyvenes ma este parokhoz csatlakozna
Nem hisszük el mennyi agyatlan ember van itt...30 év alatt és csak bi passziv Fehvár ...nem a holdról...érted ember.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 17. péntek 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 17. péntek 20:18
Törölt felhasználó (4558912)

MEG JÖTT AZ ELSŐ ÉRTETLEN SEGGFEJ..AKI NEM TUD OLVASNI ÉRTELMEZNI...TILTÁS HAMAR MEGY.
Veszprém körgyűrűn keresek kalandot. Kocsiban, természetben. Mindkét oldal izgat. Házhoz is megyek, ha van helyed.
Párokkal ismerkednénk szimpátia alapon
Sziasztok . Esztergomban keresnénk fiatalabb pasit , a feleség örömére .
.
(Ez egy válasz Táltos üzenetére (2022. 06. 17. péntek 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 17. péntek 12:17

Csak Fejérben ,hölgyet,párt keresek minden jora...akár kukkolnék is...
CSAK FEJÉR...
CSAK FEJÉR...
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Minden jóban benne vagyok.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Minden jóban benne vagyok.
Sziasztok.
De jó lenne ma, szombaton este valami kellemes programot összehozni! Pest megye Déli részén, vagy Bács megye Északi részén, illetve Dunaújváros és könyékén! Diszkrét helyem is lenne Szalkszentmártonba, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot! Akár kisbusszal!
De jó lenne ma, szombaton este valami kellemes programot összehozni! Pest megye Déli részén, vagy Bács megye Északi részén, illetve Dunaújváros és könyékén! Diszkrét helyem is lenne Szalkszentmártonba, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot! Akár kisbusszal!
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van.
Csopak és környékén keresünk párokat párcserés szexre. A környékre utazunk is de fogadni is tudunk nyaralónkban
Gabalyodnánk 4esben szimpatikus párral akár ma is. Szfvár és környéke.
Üzenetet írjatok, elérhetőséggel.
Üzenetet írjatok, elérhetőséggel.