Ajkán keresek unatkozó lányokat feleségeket! Én jóképű sportos 40êv. Diszkréció ok. Írj,szőkék nagy mellűek előnyben.
Nőt keresek minden szépre - jóra.
Van most az anagorában pár, aki ismerkedne?
Sziasztok
Veszprémben ismerkednék MA..
Moto
Veszprémben ismerkednék MA..

Moto
hi, hölgyeim valaki? sok mindenre nyitott vagyok , és csak komoly érdelődők írjanak, adatok infók képek videok az adatlapomon
Szombaton este összefuthatnánk
(Ez egy válasz Meryke üzenetére (2022. 06. 30. csütörtök 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 30. csütörtök 16:37

Sziasztok.
Még pár napot Siófokon leszünk,fiatal fiút 20-30-ig keresünk hármasra.Fogadni tudunk.
Még pár napot Siófokon leszünk,fiatal fiút 20-30-ig keresünk hármasra.Fogadni tudunk.
Balatonalmádi környékén valaki?
Holnap,péntek délelött komárom,tata,tatabànya àpolt farkat kényeztetnék!!
Sziasztok. Párral ismerkednek akár mindkét fél örömére. Esztergom környéke
Bicske, Székesfehérvár? Fiú, srác, férfi?
Veszprém, Gulya dombi lehajtóval szemben 8 után masztira, kukkolàsra srácok valaki? Szürke autóval leszek
Sziasztok.
Sziasztok. Komárom megyében tudnátok ajánlani jó helyet, ahol lehet nudizni?
Sziasztok
Holnap délelőtt 8-12 között Dunaújváros-Érd vonalon fiatal srác csatlakozna parokhoz/holgyekhez 21 éves vagyok igényes ápolt diszkréció adott és elvart
Holnap délelőtt 8-12 között Dunaújváros-Érd vonalon fiatal srác csatlakozna parokhoz/holgyekhez 21 éves vagyok igényes ápolt diszkréció adott és elvart
Keresek partnert jó nagy farkamra
Szia-sztok.Szfehérvár !!! nem máshonnan.!!!!!!!.30 év alatti !!! passzív bi fiút keresünk aki tudja mi az,hogy passzív..mellette élvezheti hölgy tagunk minden porcikáját úgy ahogyan az kell ...Nem keresünk szájharcosokat mert volt már pár belőlük..legutóbb 15 percet vártunk rá. Nem jött a megbeszélt időre..biztosan nem állt fel neki,nem jött...NE IDE ÍRJ..
Párt keresünk parcsere kellemes bulis esti éjszakai talira helyünk van fogadni tudunk Várpalotán ha benne vagytok írjátok privátban
Sziasztok
Ma valaki pár, nő estleg pasi?
Tapolca mellett van hely.
Privàtban keres.
Ma valaki pár, nő estleg pasi?
Tapolca mellett van hely.
Privàtban keres.
Komárom,tata,tatabánya most szopnék ápolt farkat
Sziasztok Fejér megyében ismerkednek párokkal hölgyekkel kor alakját nem számít én egy 21 éves fiú vagyok tele vágyakkal!