Sziasztok ha ezt tudom egész hétvégén nem figyeltem a fórumra...:-(talán egyszer szerencsésebb leszek
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2022. 07. 16. szombat 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…
nagyobb intimmel
nagyobb intimmel

Sziasztok
Ma este 8-kor Székesfehérváron a Park center mögött (Kiskút útja)legvégén balra van egy zsák utca!
Ott leszek meztelenül a kocsim mellett masztizni!
Ha van kedved kedvetek kukkolni akkor villants hogy tudjam kukkolni jöttél!
Privàtba irj ha jössz!
Ma este 8-kor Székesfehérváron a Park center mögött (Kiskút útja)legvégén balra van egy zsák utca!
Ott leszek meztelenül a kocsim mellett masztizni!
Ha van kedved kedvetek kukkolni akkor villants hogy tudjam kukkolni jöttél!
Privàtba irj ha jössz!
Csak pasi ? Esetleg kukolna vagy amit szeretnètek ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 17. vasárnap 15:16
Törölt felhasználó (4655786)

Sziasztok! Hölgyel és párral ismerkednénk.
Akár a ma is alkalmas, fogadni tudunk Siófokon, vagy ésszerű távolságba utazunk is.
Akár a ma is alkalmas, fogadni tudunk Siófokon, vagy ésszerű távolságba utazunk is.
Sziasztok. Veszprém megyei hölgy, vagy pár esetleg? Utazni és fogadni is tudok.
Sziasztok! Hölgyel és párral ismerkednénk.
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van
Dunaujvarosban ma délutánra/estere női partnerem keresem
Szia! Nőt és párt keresek minden jóra. Helyem van utazni tudok merek találkozni. Helyes, ápolt, nagyméretű (20/5), független, diszkrét pasi vagyok, írj ha ha érdekel

Sziasztok. Párral ismerkednek akár mindkét fél örömére. Esztergom és környéke
nőt vagy férfit ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 17. vasárnap 06:11
Törölt felhasználó (4632222)

Kedves partnert szopatnék Veszprém környékén!
Ma 12-14:00 között keresek Veszprém - Sopron útvonalon orális szexre partnert.
Kedves partnert szopatnék Veszprém környékén!
Jó reggelt mindenkinek! Laza, kötetlen, elvárásoktól mentes after party van nálunk ma. Akiket érdekel és tudnak is jönni, privátban kereshet minket!

Pápán kaland most??
Almádiban vagyok én is a strand elött....
Ez még viccnek is gyenge....
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 16. szombat 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 16. szombat 18:19
Törölt felhasználó (4672453)

Sziasztok.Ma ÉJJEL a Balatonalmádiba,a Wesselényi strand elött parkba kukkoltattok minket a párommal,de szeretnénk ha párok is lennének,vagy csajok!A Discoba indul a mutogatás,Buli.Sex.Sec.After.
Sziasztok.Ma ÉJJEL a Balatonalmádiba,a Wesselényi strand elött parkba kukkoltattok minket a párommal,de szeretnénk ha párok is lennének,vagy csajok!A Discoba indul a mutogatás,Buli.Sex.Sec.After.
Kedves Hölgyek, ma este Füreden vállalok kényeztető masszázst.
Unatkozó lányt, nőt, asszonyt, keresek. A többit majd privátban.