Üdv...Balatonon tud valaki nudista strandról?Köszi
nem mi tettük fel ez
(Ez egy válasz Hármasra üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. A napokban Székesfehérvár környékén leszünk a barátnőmmel. Eddig úgy néz ki benne lenne egy hármasba. Esetleg értelmes, önmagára igényes pasik jelentkezését várjuk.
Balatonföldváron cumiznék. Ezen a héten vagyok itt. Én 45 198/115
Sziasztok. Tobbes tapasztalattal biro igenyes pasikent szivesen csatlakoznek parokhoz a holgy oromere. Utazas nem problema.
Sziasztok
Badacsony környékén ma valaki ?
Pár nő esetleg pasi?
Privàtban keres.
Badacsony környékén ma valaki ?
Pár nő esetleg pasi?
Privàtban keres.
Balaton északi parton B. Akarattya-Tihany között nyaraló hölgyet, párt meglátogatnék. Privát üzenetet várok, köszönöm.
Sziasztok mai nap Pápa - Győr környéke ismerkedés?
Szabaddá vált a péntek esténk. Házibuliba szívesen csatlakoznánk a környéken.
Ismerkednék unatkozó lánnyal, nővel, asszonnyal. A többit majd privátban.
Sziasztok! Ma 8 körül valaki lesz kinn Gulyadombon?
Uni vagy aktív srácot keresek leginkább

fehérváron, vagy környékén nagy, vastag farkat szopnék, rendszeresen. valaki? helyem van hozzá. csak egyoldalúan, és csak a nagy farok (kb. 18/5-től) vonz.
Gulyadomb valaki most?

Fehérvár kkén kalandoznék nővel, párral....
40es pasi vagyok
40es pasi vagyok
Én Vp benne élek de még mindig nem tudom mi megy a Gulyadombon...Csak látom hogy mindenki odajár..Szóval mi van ott?
Balatonberény
(Ez egy válasz oromlany44 üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
mindenki oda jár verni a szerszámot
(Ez egy válasz oromlany44 üzenetére (2022. 07. 19. kedd 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 20:15

Én Vp benne élek de még mindig nem tudom mi megy a Gulyadombon...Csak látom hogy mindenki odajár..Szóval mi van ott?
hoki… a másik hely a csatári elágazó
(Ez egy válasz oromlany44 üzenetére (2022. 07. 19. kedd 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 20:15

Nem mindenki, például én sem. De ha egy nő meg akarja nézni ahogyan verem írhat és megbeszéljük a részleteket.
(Ez egy válasz feelboy007 üzenetére (2022. 07. 19. kedd 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Ajkán keresek lányt feleséget szexre. Lakás van. Én jóképű igényes 40éves. Írj,szőkék előnyben.