Sziasztok Balatonfüred?
Autós szabadtéri kalandra pár?
Veszprém környékén keresek....
Szép csajommal keresünk párt.
Mai napra keresnék egy uni vagy aktív srácot, aki meglátogatna
helyem van Pápán, utazni jelenleg nem tudok. Kíváncsi heterók is nyugodtan írhatnak

Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van
Hiteles végzettséget igazoló yoni masszőr oktatót keresnék illetve "modellként" ezen masszázs iránt érdeklődő / kedvelő csinos hölggyel ismerkednék kizárólag kölcsönös szimpátia alapon.
A héten Balaton közelében tartózkodunk szívesen csatlakoznék sw/ házibuli, 40 es fiatalos pár

Most indulok Budapestről a Balaton felé az M7-en.
Valaki egy közös masztira vagy kukkolasra a szabadban?
Írj privit
Valaki egy közös masztira vagy kukkolasra a szabadban?
Írj privit
Független férfiként szexre vágyó nővel ismerkednék.
Ma Székesfehérváron este felé kukkolnék vagy bármi másban is benne vagyok. Hölgyek, párok férfiak. Minden jóba benne vagyok.
Pár fejerböl.autós szabadtéri kalandra?
Sziasztok!
Ma délután 4 fele gulyadombnál szopatnék, dugnék
Ma délután 4 fele gulyadombnál szopatnék, dugnék

Sziasztok,
08.11-től pár napot Siófokon leszünk, szimpi pár esetleg?
Privát üzit várunk...
08.11-től pár napot Siófokon leszünk, szimpi pár esetleg?
Privát üzit várunk...
35éves srácként keresnék lányt, párt vagy többes bulit a következő két hétben minden nap ráérek éjjel-nappal. Komárom-Esztergom megye, Pest megye és Fejér megye is belefér, szóval az utazás nem gond, kukkolástól a gangbang-ig minden megoldás érdekel.

Veszprém -> Székesfehérvár vonalon aktív/uni srác?
Lányok! Székesfehérvár - Dunaújváros vonalon vki üljön már a számra, had nyaljam ki!!!!!!
Lányok! Székesfehérvár - Dunaújváros vonalon vki üljönar a számra, had nyaljam ki!!!!!!
Ma délután Budapestről indulva Székesfehérvár környékén vagy az M7 mentén a Balaton keleti részéig keresek hölgyet, párt esetleg fiatal pasit egymás előtti masztira, szexre, kukkolásra.
Semmi jónak nem vagyok elrontoja. Ha egy gyors és diszkrét kaland érdekel, akkor írj privát üzenetet.
Semmi jónak nem vagyok elrontoja. Ha egy gyors és diszkrét kaland érdekel, akkor írj privát üzenetet.
Ma estére keresek szexpartnert