Késő este ráérö pár nő autós szabadtéri kalandra? Fejérből?
Sziasztok!
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük
Szép napot
Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra

179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük

Szép napot

Dél előtt.
(Ez egy válasz carei85 üzenetére (2022. 08. 12. péntek 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyhöz csatlakoznék délelött tapolca sümeg írj
sziasztok párként keresünk duci lány kedvelő férfit szombat estére veszprembe nagyobb méret előny
Sziasztok!Igényes,korunkbeli (max.47)borotvált párokkal ismerkednénk!!Elsősorban párok,de lányok,hölgyek is írhatnak nyugodtan.Szóló pasi is szóba jöhet,de az még képlékeny….Konkrét elképzeléseink vannak,kisebb létszámú “bulit”szeretnénk összehozni,időpont aug.28-30 helyszín adott,amiket privát üzenetben leírunk megbeszélünk amennyiben meg van a kölcsönös szimpátia!!Várjuk privát üzeneteiteket!!Sziasztok!A&L
Szép napot kívánok!Pápán vagy környékén ápolt,sportos srác keresi (hasonló)partnerét,partnereit!!
sziasztok, ma délelőtt Tatabányán szopnék fiatal srácot kocsiban, vagy nálad
Ápolt,diszkrét pasinak élveznék a szájába.
Holnap azaz péntek délelött bi pasit keresek komárom,tata,tatabánya.ápoltság,diszkréció
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben ma 19:30 után masztira, órálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Szürke autóval leszek.
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben ma 19:30 után masztira, órákra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Szürke autóval leszek.
Ma este fél 8 körül Fehérváron volna vki, aki leapolna? Priviben írj! Autó van, csak Székesfehérvár
24 éves, sportos pasiként keresek a hétvégére minden jót hetero alapon. Veszprém és Fejér megyén belül.
35éves srácként keresnék lányt, párt vagy többes bulit a következő két hétben minden nap ráérek éjjel-nappal. Komárom-Esztergom megye, Pest megye és Fejér megye is belefér, szóval az utazás nem gond, kukkolástól a gangbang-ig minden megoldás érdekel.
Ajkán keresek lányt elhanyagolt feleséget. Én jóképű igényes 40év. Irj,lakás van. Csak lányt keresek.
Sziasztok! Holnaptól azaz 08.12-től 08.14-ig Balatonrendesen nyaralok baráti társasággal. Esti időkben elszakadnék a bandától egy nő vagy pár kedvéért.
Senki nem akar szopni a környéken?
Ma napközben Veszprém kki kalandra érett hölgy vagy pár?
40es férfi vagyok.
40es férfi vagyok.
Veszprém környékén szopatnék!