Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Ma estére keresnék Veszprém és környékén uni vagy aktív srácot, esetleg kíváncsi heterót

Fejérben hölgyet,párt keresnék..v kukkolnék..esetleg be is segitnek...
Sziasztok, ma Tata Esztergom Dorog valaki?
Én is itt vagyok !
Ha esetleg aktuális még a keresés beszélhetünk!
(Ez egy válasz Suny2018 üzenetére (2022. 08. 22. hétfő 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 22. hétfő 19:58

Héten kezdődő Alsóörsi fesztiválon leszünk, Pasi, pasik esetleg csatl...hozzánk a hölgy örömére...mikor, hogy és hol, ez még képlékeny....Irj..priv...és beszélünk..
Sziasztok!Kom megyében,otthon elhanyagolt,vastagf kíváncsi idősebb urak?Adatlapot olvass,privát üzenetben keress!
Sziasztok!
Méretes farkam szopatnám.
Méretes farkam szopatnám.
MOST Sopron - Veszprém között keresek orális szexre partnert
Sziasztok! Holnap kb este 7-8tól kinn leszek Gulya dombon. Uni vagy aktív srácot várok fôleg, vagy kíváncsi heterót. Fekete kombival leszek.
Sziasztok! 40 éves pasi keres olyan párt, ahol a hölgyet nyalhatnam, miközben a pasi dugja! Fejér megye!
Veszprèm mellet lenne helyem bármire.....
Sziasztok! Pápa-Veszprém között ma este még valaki talizna? Uni vagy aktív srácot keresek, de ha kíváncsi heteró vagy, nyugodtan írhatsz.
Kocsival vagyok

Sziasztok
MA este random talira hölgy pár
MA este random talira hölgy pár

Ma 18-19 óra körül veszprémi Gulya dombnál bisex pasi?
Írtam privátot!
(Ez egy válasz Bady99 üzenetére (2022. 08. 23. kedd 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 23. kedd 21:44

Sziasztok.Holnap este autós kalandra keresünk férfit, akin párom szívesen segítene.Helyszín Csákvár.
Sziasztok! Az elkövetkező 2 hétben a Balatonon nyaralok. Keresem párok, hölgyek társaságát! Ha szimpatikus vagyok, akkor ismerkedjünk meg személyesen.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Esztergom környékén cumiznék. Én 45 198 /115
Dorogon szopnék, lehetőleg borotvált, vékony testalkatú pasit, de meg is dughatsz ha akarsz.Helyem van.
Sziasztok szívesen ismerkedünk barátkozunk párral bi holgyel