Sziasztok
Ma valaki Tapolca környékén?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Ma valaki Tapolca környékén?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
miért tiltottál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 29. hétfő 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 29. hétfő 10:06
Törölt felhasználó (1619672)

Veszprém vagy környékén sràc ma?
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok !
Most szombaton (2022.09.03.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most szombaton (2022.09.03.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Veszprém vagy környékén sràc ma?
Üdv.Pápa Veszprém között autós vagy szabadban szexre keresek párt,hölgyet.
Veszprém környékén szopatok.
Senki?
(Ez egy válasz Ricsi Rics39 üzenetére (2022. 08. 28. vasárnap 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Tomi v.ok.
Ma, holnap pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek
Ma, holnap pár?
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya,Esztergom,Székesfehér- vár és környéke.
Privibe keresetek
Balatonalmádi?
Ma valakit Fehérváron lehetne kukkolni?
Privát jelezz!
Privát jelezz!
Tartós-laza kapcsolatra NŐT keresek-akinek a seggét is nyalhatom....Pápa-és k.ke.....
Visegrádon nyaraló párhoz csatlakoznék a hölgy örömére mától 1 hétig. Privátban keressetek..
Sziasztok!
Ma Balatongyörök mellett Szépkilátó horgászok ,közben nőt párt keresek egy kis szabadban szexre vagy kukkolas is érdekel.
Ma Balatongyörök mellett Szépkilátó horgászok ,közben nőt párt keresek egy kis szabadban szexre vagy kukkolas is érdekel.
Badacsony környékén hölgyek párok?
Veszprém mellet keresek fiú vagy lányt. Helyem van bármire....
Dunaújvárosban vagy környékén kedden napközben partneremet keresem
Veszprém környékén szopatnék.
#45109 tegnap 21:01 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)leslie0leslie0 Dunántúli hölgyeket kényeztetnék a hétvégén. Helyem sajnos nincs, de Nàlad, vagy szálláson tudunk találkozni. Ha érdekel, írj a leslie1@citromail.hu-ra! 45 éves pasi vagyok.