Sziasztok!
Szerda,csütörtök délutánra, estére keresek biszex fiút,pasit,Biszex párt!Siófokon és környékén ,utazni tudok,esetleg fogadni is!Uni biszex ,orálkedvelő pasi vagyok!Székesfehérvár és veszprém is szóba jöhet!
Szerda,csütörtök délutánra, estére keresek biszex fiút,pasit,Biszex párt!Siófokon és környékén ,utazni tudok,esetleg fogadni is!Uni biszex ,orálkedvelő pasi vagyok!Székesfehérvár és veszprém is szóba jöhet!
Szexre,faszra éhes hölgyet keresek
Szexre éhes hölgyet keresek
Sziasztok, most délelőtt egy közös masztira valaki Tatabányán? Kocsi van.
Székesfehérvár-Kisbér között aktív férfival ismerkednék egyoldalú orálra, viszonzást nem kérek. Helyem nincs, autó van, utazni tudok.

Péntek estére keresünk hetero párt, vagy jó adottságú hapsit.
Székesfehérváron, vagy Mór környékén viszonzás nélkül szopnék
Veszprém környékén szopatok.
Veszprém Almádi valaki hétvégén?
Dunaújváros és környékén, hölgy vagy pár most?
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Ajkán taliznék belevaló lánnyal feleséggel! Én jóképű sportos igényes40év. Lakás van,írj! Csak lányt keresek! Szőke előnyben.
Veszprém ma? Részletek adatlapon.
Hölgyek párok Badacsony környékén?
Sziasztok! Hétvégén (szept. 8-10) Balatonfüred és Almádi környékén tartózkodom. Ha valaki szívesen bevenne egy férj-feleség buliba, szóljon bátran
40 éves vagyok, sportos. üdv.

Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok.Párt,hölgyet keresek Pápa,Veszprém és Ajka környékén.Utazni tudok.
Fehérvár, Velencei-tó környékén ma valaki/valakik?
Sziasztok
MA este spontán találkozóra hölgy vagy pár
??
Moto
MA este spontán találkozóra hölgy vagy pár

Moto
benne vagyok
(Ez egy válasz Tb.kukis üzenetére (2022. 09. 04. vasárnap 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 04. vasárnap 15:41

Hétfőn és kedden délelőtti órákban szivesen meglesnék egy pasit masztizás közben (akár közösen is masztizhatnánk) Tatabánya környékén.