Sziasztok! Győr és környékén keresek egy párt akik a mai napon szívesen hármasoznának egyet. Valós, potens, fiatal és jóképű pasi vagyok. Ha van kedvetek egy ilyen élményhez, akkor hozzuk össze!
Keresek egy értelmes srácot akit néha néha autóban leszophatok. Akár lehet kiváncsi hetero is. Tata-Tatabánya-Komárom vonalon. De jöhetsz bárhonnan. Diszkréció adott és elvárt.
Holnap Kehidán a szaunavilágban bi lány estleg fiú
Sziasztok!
Ma este Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Ma este Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon pár, esetleg hölgy aki szívesen ismerkedne?
Sziasztok mi 38/43 Fejér megye-i. Kedves hetero pár vagyunk. Kedves, szimpatikus párrokal ismerkednénk. Egymás előtti hancurozásra, de megfelelő szimpátia esetén akár párcserére is. Utazni és fogadni is tudunk.
Szivesen ismerkednénk párral Győr környékéről.
Akár hosszabb távú,baráti kapcsolat is lehetne
Akár hosszabb távú,baráti kapcsolat is lehetne
Dunaújvárosban oral kaland? Helyem van.

Fehérvár Veszprém környékén nővel párral ismerkednék.
42/185/85 független pasi vagyok
42/185/85 független pasi vagyok
Holnap, vasárnap délelőtt keresnék hölgyet kényeztetés te.Magas sportos férfi vagyok!!
Hello!
Vasárnap délelőttre Komáromban vagy környékén kalandoznék.
Korrekt, igényes, diszkrét partnert/eket keresnék hosszú távra is.
Szép napot.
Vasárnap délelőttre Komáromban vagy környékén kalandoznék.
Korrekt, igényes, diszkrét partnert/eket keresnék hosszú távra is.
Szép napot.
Veszprèm mellet helyem lenne bármire!!
Sziasztok, ma este Eger - Pécs útvonalon szívesen megpihennék, hosszabb távú barátság alapjaként kötetlenül. Leginkább bi, vagy bi érdeklődésü Párnál, esetleg srácnál. Privátban elérhető vagyok.
Badacsony kornyeken ismerkednek
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok!
Ma estére keresek hölgyet,vagy párt!
Ma estére keresek hölgyet,vagy párt!
Hölgy vagy pár Veszprém környékén, aki pasit keres? Privát üzenetben írj, köszönöm.
Füreden part vagy lanyt keresek. 42/178/85 19/6
Ma Fehérvár környékén (ésszerű távolságon belül) valaki/valakik?
Sziasztok valaki ma fehérvár lecsó fesztiválon
Ha Tatán valaki keresne helyet hétközben, napközben a következó 2 hétben bulira, szóljon
privi