Hello valaki? valakik? Frakasgyepű erdei parkoló??? 2 órát itt leszek.
Hétvégén párt párokat fogadnánk.
Sziasztok!
Ma este Győr 100 km-es körzetében ismerkednék egy párral. Ha van kedvetek, hozzunk össze egy jó estét!
Ma este Győr 100 km-es körzetében ismerkednék egy párral. Ha van kedvetek, hozzunk össze egy jó estét!
Utazni tudó, érettebb gondolkodású, nagyobb és-vagy vastagabb szerszámmal (kemény) rendelkező PASIT keresek fiatal formás nővel, akit érdekel a kikötözős játék, CREAMPIE és a határozott dugás.
Ha magadra ismertél, akkor kérlek írj privát üzenetet!
Ha magadra ismertél, akkor kérlek írj privát üzenetet!
Sziasztok
MA Veszprémben spontán találkára valaki….?
Moto
MA Veszprémben spontán találkára valaki….?

Moto
Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Sziasztok mai nap Veszprém -Ajka .? kukkolás is izgat .
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok. Valaki mostanában Ajka környéke valami?
Veszprémben sràc ma?
Biszex partnert, párt keresek péntek estére Tatán.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Ajkán keresek lányt elhanyagolt feleséget diszkrét talira. Én jóképű igényes 40év. Szőkék előnyben. Csak lányt keresek!
Sziasztok, Veszprém megyében keresünk, (egyelőre) egymás előtti szexre, párt. Feltétel a kölcsönös szimpátia és igényesség.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok! Biszex partnert, párt keresek minden jóra Kom-Egom megye Tatabánya.
Szép estét!
Október-novemberre keressük a Veszprém-Székesfehérvár-Győr háromszögből valós,ismerkedni,beszélgetni és találkozni is vágyó biszex nő partnerünket!
Október-novemberre keressük a Veszprém-Székesfehérvár-Győr háromszögből valós,ismerkedni,beszélgetni és találkozni is vágyó biszex nő partnerünket!
Dunaújvárosban oral kalandot keresek pasival. Helyem van.

Veszprém?
Sziasztok! Ma este Veszprémben és környékén uni vagy aktív srác, esetleg kívàncsi heteró aki ráérne?
Autóm van, helyem nincs