Sziasztok!
Ma este Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon pár, esetleg hölgy aki szivesen ismerkedne?
Ma este Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon pár, esetleg hölgy aki szivesen ismerkedne?
srácokkal ismerkednék, veszprém és környékén.
Veszprèm környékén valaki?
Veszprém környékén szopatnék normális pasikat is
Ajkán keresek lányokat elhanyagolt feleséget szexre. Lakás van írj,diszkréció ok.Én jóképű igényes 40év. Szőkék kerek fenekű lányok előnyben!
Sziasztok
Ha az idő is engedi akkor ma 17 óra fele lemegyek a Gárdonyi nudira “sétàlni” smile
Ha lenne kedve valakinek vagy épp arra fele sétálsz Te is és ha véletlenül megpillantanád hogy épp masztizok nyugodtan kukkolhatsz nem fog zavarni! wink
Privátba irj!
Ha az idő is engedi akkor ma 17 óra fele lemegyek a Gárdonyi nudira “sétàlni” smile
Ha lenne kedve valakinek vagy épp arra fele sétálsz Te is és ha véletlenül megpillantanád hogy épp masztizok nyugodtan kukkolhatsz nem fog zavarni! wink
Privátba irj!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Ma 7 körül kinéznék a Gulya dombra
esetleg uni vagy aktív srác aki csatlakozna? Ha kíváncsi heteró vagy, diszkréció részemről adott
fekete kombival leszek hátul

Még itt vagyok!!
(Ez egy válasz Ricsi Rics39 üzenetére (2022. 10. 04. kedd 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 04. kedd 14:03

Sziasztok
Privátba irj!
Privátba irj!
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Veszprém és környékén srácok valaki ma este?
Székesfehérváron az Aszalvölgyi úti Harmanban dolgozik biszex pasi aki szivesen szopatna pasit? Ha szünetben szivesen könnyitenél magadon akkor írj.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok, ma 9 körül Tatabánya-Bicske útvonalon fiatal farkat simogatnék kocsimban. Írj privátban, ha érdekel.
Sziasztok kora délután veszprém - ajka útvonal ?
Veszprém vagy környékén ma srác
Kocsimban vagy természetben ki szopatna most?
Ma fél 6 fele kukkolhato leszek a Gárdonyi nudin!
Privátba jelezz!
Privátba jelezz!
Szisztok holnap délelőtt kocsival vagyok veszprém- ajka - celldömölk . Izgalmas nézelődés is érdekel . Szép estét .
Pápai kreol hölgynek rendszeresen popót nyalnék......