Komárom Esztergom megye? Pár keres párt
Ma 18:30 fele Székesfehérváron lenne kedve valakinek kukkolni miközben masztizok?
Privátba keress!!
Privátba keress!!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Ma 15 órától szopnék Móron.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Hello Veszprém ?!
Szombaton esti órákban pár, nő Tatabánya környékén akinek lenne kedve kalandozni?
Veszprém környékén szopatnék.
Veszprémben gloryhole-t tud valaki?
Sziasztok ma Veszprém -Ajka uton megállnék.
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben ma dlélelőtt kb.10-11 kint leszek, masztizok egyet és ha szeretnéd egy kielégítem orálisan a vágyad.
Fejérben hőlgy ? Esetleg párhoz csatlakoznék a hétvégén...
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben ma 1/2 5-től, maztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autóval leszek
Pápa és környékén valaki ma este? Kocsim, helyem van
Sziasztok ma estere keresek kellemes kikapcsolódást lány fiú pár személyében veszprem vagy környéken

Fejérbe hölggyel ismerkednék!
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és fényképezést is vállalok.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este!Bp.,és környéke!
Párhoz csatlakoznék ma este!Bp.,és környéke!
Sziasztok. Szombat estére keresünk. Hellyel rendelkező párt esetleg pasit. Max 50 km. És nem huszon éves