Sziasztok!
Dunaújváros- Érd között szopnék.
Valaki?
Dunaújváros- Érd között szopnék.
Valaki?
oroszlányba valaki most ??
Ma estére keresem párok társaságát , Fehérvár Tatabánya térségében
András
András
szívesen ismerkedem, beszélgetek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 15. szombat 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 15. szombat 11:08
Törölt felhasználó (4685097)

Sziasztok.
Komárom Esztergom megyében élek párommal.
30-as éveiben járó fiatal pár vagyunk.
Erre az oldalra azért regisztráltam mert kíváncsi természetű vagyok, izgatnak több féle dolgok a szexben amit a párommal még nem éltem meg. Párom nem tud róla hogy ide regisztráltam. Szeretnék ismerkedni, barátkozni, beszélgetni a vágyaimról,esetleg segítene megélni őket.
Ha van kedved hozzá megadom az email címem és ott folytathatjuk.
Minden kérdésre őszintén fogok válaszolni.
Szép napot nektek!
Erre az oldalra azért regisztráltam mert kíváncsi természetű vagyok, izgatnak több féle dolgok a szexben amit a párommal még nem éltem meg. Párom nem tud róla hogy ide regisztráltam. Szeretnék ismerkedni, barátkozni, beszélgetni a vágyaimról,esetleg segítene megélni őket.
Szép napot nektek!
Sziasztok,
Ma este Esztergom/Tatabánya környékén párokkal ismerkednék. Ha érdekel privát üzenetben jelezd.
Tamás
Ma este Esztergom/Tatabánya környékén párokkal ismerkednék. Ha érdekel privát üzenetben jelezd.
Tamás
Sziasztok. Ma este Turulnál autós kirándulás....
Veszprémben, Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
Sziasztok.
Szép napot nektek!
Szép napot nektek!
Veszprém környékén szabadtéri, vagy autós kalandra, játékra, kukkolásra keresek hölgyet vagy párt. Privát üzenetben írj, köszönöm.
Badacsony környékén hölgyet pärt keresek
Székesfehérváron a kora esti órákban kukkolható leszek miközben masztizok!
Lenne kedve valakinek kukkolni?
Privátba írj!
Lenne kedve valakinek kukkolni?
Privátba írj!
Veszprém környékén szopatnék.
Ráérnék egész nap, aktív vagy uni srácra ma
Veszprémben vagy környékén

Veszprémben vagy környékén
Sziasztok! Többes szexre keresek nőt és pár. Fiatal, helyes, nagyméretű, független, diszkrét pasi vagyok hely van, utazás nem gond! Írj üzit ha érdekel, viber van!
Kreol hölgy hosszútávú barátságát keresem....
Veszprémben, Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
Sziasztok! Ma lenne uni vagy aktív sràc aki Pápa-Veszprém-Szfehérvár vonalon talizna? Fél7 körül Gulya dombra is kinèzek
kívàncsi heterók bátran írhatnak
Késő este ugyanezen az útvonalon jövök vissza, akkor is okés lehet

Késő este ugyanezen az útvonalon jövök vissza, akkor is okés lehet

Székesfehérvár!!!
Olyasvkit keresek, aki ma este autóban leszopna!!!
Inkább a vékonyabb nőket, pasikat kedvelem!
Olyasvkit keresek, aki ma este autóban leszopna!!!
Inkább a vékonyabb nőket, pasikat kedvelem!
Sziasztok!
Most hetvegen 18-25 eves ( NEM fiatalos 40-es , most kifejezetten fiatal sracot keresunk!!!!!) , apolt , jokepu, potens srac beszallna hozzank? Hely Szfvaron lenne. Privatban irj ha erdekel, es elotte olvasd el a profilunkat!
Most hetvegen 18-25 eves ( NEM fiatalos 40-es , most kifejezetten fiatal sracot keresunk!!!!!) , apolt , jokepu, potens srac beszallna hozzank? Hely Szfvaron lenne. Privatban irj ha erdekel, es elotte olvasd el a profilunkat!
A gloryhole engem is izgatna
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 14. péntek 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 14. péntek 10:29

Törölt felhasználó (1275512)
VIP

Veszprémben gloryhole-t tud valaki?