Fehérváron lenne Olyan valaki vagy valakik akit akiket nem zavarna ha meglesném szex vagy maszti közben ma este fele!?
(Férfi,Pár,vagy Nő)!
Privátba írj írjatok!
(Férfi,Pár,vagy Nő)!
Privátba írj írjatok!
Módosítanak hölgy pár leszophatna a kocsimban. Most nem írtam el a fiú is szólhatna együtt a párjával a hölgy örömére én sem leszek fukar
(Ez egy válasz Kiskerteszke üzenetére (2022. 10. 19. szerda 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 19. szerda 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 19. szerda 12:28
Törölt felhasználó (4659414)

Párokat vagy bi pasit keresünk (párnál nem lényeg) közös játékokra. KOmárom Esztergom megye. Ha nem mersz fotót küldeni, ne is írj!! Diszkréció adott és elvárt. Jöhetsz messzebbről is, de nem ittalvós bulira!
Valaki leszopna kocsimban ?
Helló, most Veszprém! siofok vonalon szopnék
16 után Veszprém- Siófok vonalon szopatnék. Privátban jelentkezz!
Párokat vagy bi pasit keresünk (párnál nem lényeg) közös játékokra. KOmárom Esztergom megye. Ha nem mersz fotót küldeni, ne is írj!! Diszkréció adott és elvárt. Jöhetsz messzebbről is, de nem ittalvós bulira!
Sziasztok. Szombaton Székesfehérváron szabadban ?
Sziasztok!
Ma estére keresek 3-ast kedvelő párokat valamint hölgyeket !
A hellyel és vacsorával várlak !
Ma estére keresek 3-ast kedvelő párokat valamint hölgyeket !
A hellyel és vacsorával várlak !
Ma délelőtt leszopna valaki komárom és környéke?
Holnapi nap valaki?
Sziasztok. Október 20.ra délutáni órákra keresem partnerem, elsősorban biszex párt, vagy CD, TS, Travit.
Pécs - Mohács - Bp útvonalon. / E73 útvonal/
Én 185/90, 33 éves , 18/5 intim méretű aktív bi pasi vagyok, szex közben domináns vagyok de szeretek harisnyát, női fehérneműt viselni
Pécs - Mohács - Bp útvonalon. / E73 útvonal/
Én 185/90, 33 éves , 18/5 intim méretű aktív bi pasi vagyok, szex közben domináns vagyok de szeretek harisnyát, női fehérneműt viselni
Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok kocsival. Maztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
Csütörtöki, pénteki napra keresek kalandot.
Pápa-és k.ki nagypopis hölgynek rendszeresen nyalnék....
Sziasztok
A hétvégén szívesen vendégül látnék egy kellemes Hölgyet vagy párt a Balaton déli partján
Ha érdekel nyugodtan írjatok
Szép napot
A hétvégén szívesen vendégül látnék egy kellemes Hölgyet vagy párt a Balaton déli partján
Ha érdekel nyugodtan írjatok
Szép napot
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben ma 5-től, maztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autóval leszek
Sziasztok! Ma délután 16 óra körül a veszprémi Völgyi kút házban szaunázom. Bisex férfi partnert keresek hozzá.
Veszprém mellet, van helyem bármire!!!!!