Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! !!Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni nyelvvel akár !!/// olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra !!! Mindenevő vagyok !!! /// csak a közelből keresek !!!!!! Diszkrét vagyok !!!
Szia.
Írnál nekem egy privát üzenetet?
Persze ha van kedved még beszélgetni.
Írnál nekem egy privát üzenetet?
Persze ha van kedved még beszélgetni.
Badacsony környékén ismerkednék
Szép napot kívánok!Zirc környékén ismerkedni vágyó párok,én ápolt, sportos 183.80 38.pasi vagyok?!
Sziasztok!
Fiatal srácként csatlakoznék párokhoz kizárólag heteró alapon, valamint lányokhoz, hölgyekhez. (Fejér és Veszprém megyében)
Tapasztalattal már rendelkezem, és merek is találkozni.
Fiatal srácként csatlakoznék párokhoz kizárólag heteró alapon, valamint lányokhoz, hölgyekhez. (Fejér és Veszprém megyében)
Tapasztalattal már rendelkezem, és merek is találkozni.
Veszprém megyei párként keresünk jó méretű pasit heteró alapon.
Sziasztok!
Szèkesfehérvár környékén szívesen találkoznèk hölggyel/pàrral.
Helyem van Fehérváron.
Helyem van Fehérváron.
Sziasztok! Esti órákban Székesfehérvàr-Veszprém-Pápa vonalon lenne kedve valakinek talizni? Lehetőleg uni vagy aktív srácot keresek, de kíváncsi heterók is bátran írhatnak

Komárom Esztergom megye? Szopnék!
Szopnék és szopatnék ma este. Kocsiban vagy eldugott helyen! Este 7-től bármeddig jó. Veszprém és környéke
Esztergomban ma délre keresnék hölgyet vagy szimpatikus párt kellemes együttlétre

Szekesfehervar!Kb 1 ora mulva szopatas .Regi teglagyari ut vege!
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben leszek péntek délelőtt10-től. Fiúk ,párok lehet jönni masztira, orálra, vagy csak kukkolàsra.Sötétezüst autó.

Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Sziasztok!
Ezen a héten péntek estére , esteleg szombatra keresünk önmagára igényes, inteleigens, ápolt, diszkrét,normális 1-2 heteró úrat/úrakat székesfehérvári kalandra,belevaló,szexi, dögös hölgy kényeztetésére.
Elsősorban fiatalabb 25- vagy idősebb 55+ jelentkezők érdeklődését várjuk.
Nyaláscentrikusság kimondott előnyt jelent.
Érdeklődéseteket belső üzenetben várjuk.
Ezen a héten péntek estére , esteleg szombatra keresünk önmagára igényes, inteleigens, ápolt, diszkrét,normális 1-2 heteró úrat/úrakat székesfehérvári kalandra,belevaló,szexi, dögös hölgy kényeztetésére.
Elsősorban fiatalabb 25- vagy idősebb 55+ jelentkezők érdeklődését várjuk.
Nyaláscentrikusság kimondott előnyt jelent.
Érdeklődéseteket belső üzenetben várjuk.
Fehérvár, Velencei-tó környékén ma este valaki/valakik?
Sziasztok. Hölg vagy pár van aki ráérne találkozni este? Helyem van. 37 éves Várpalotai srác vagyok. Privátba írjatok
Sziasztok!
Helyem van Fehérváron.
Helyem van Fehérváron.
Sziasztok. Pápa és környékén (max 50km) lenne uni vagy aktív sràc aki talizna? Esetleg kíváncsi heteró?