Kedves párokat keresünk

Ma (10.30.) éjjelre (11 éjfél körül) keresek Tatán és környékén csajszit, hölgyet, romantikázásra, séta a vár környékén, beszélgetés és ha a szimpátia megvan akkor esetleg több is

Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Veszprém vagy környékén ma srác? Szabad az egész napom
Sziasztok lányok hőlgyek kamozás vagy csak képcsere video csere esetleg csak beszélgetnél szexről vagy bármiről.
Mindenben benne vagyok csak mond a vágyad. skype: rodger.rodger2
Mindenben benne vagyok csak mond a vágyad. skype: rodger.rodger2
Sziasztok! Szívesen ismerkednék velem egykorú vagy fiatalabb, bi vagy kíváncsi sráccal. Leginkább hosszabb távra keresek havert, 1-1 alkalmi kapcsolatot nem szeretnék, nem vagyok független. A keresésem Borsod-Heves-Pest-Fejér-Somogy-Tolna-Baranya megyékre korlátozódik, munka miatt járok erre rendszeresen. Viszont fontos, hogy legyen helyed találkozni. A többit privátban.
Ezek a dolgok engem is izgatnak de még soha nem volt ilyenben részem.
Párom puncijából szeretném majd kinyalni a spermámat, nagy vágyam ez de mikor ott tart a dolog már elmegy a kedvem. Talán majd egyszer össze hozzuk. (Ez egy válasz Kukika69 üzenetére (2022. 10. 29. szombat 02:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 29. szombat 02:19
Párom puncijából szeretném majd kinyalni a spermámat, nagy vágyam ez de mikor ott tart a dolog már elmegy a kedvem. Talán majd egyszer össze hozzuk. (Ez egy válasz Kukika69 üzenetére (2022. 10. 29. szombat 02:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! !!Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni nyelvvel akár !!/// olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra !!! Mindenevő vagyok !!! /// csak a közelből keresek !!!!!! Diszkrét vagyok !!!
Aftera pár hölgy lenne?
Szfvàron és környékén 40-50-s hölgyeket kényeztetnék vagy pàrhoz tàrsulnék.56 éves pasi...
Szívesen találkoznék veletek!
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2022. 10. 29. szombat 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 29. szombat 13:34

Sziasztok! Ma délután, este autós kirándulás Komáromban és környékén.
Veszprém vagy környékén sràc ma?
Sziasztok! Ma délután, este autós kirándulás Komáromban és környékén.
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Sziasztok.
Kezdő bi férfiként keresek olyan házaspárt, ahol a feleség aktiv, vagy passziv részvételével a férjet nagy lelkesedéssel, finoman leszopnám...
Kezdő bi férfiként keresek olyan házaspárt, ahol a feleség aktiv, vagy passziv részvételével a férjet nagy lelkesedéssel, finoman leszopnám...
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Székesfehérváron közös diszkrét filmnézéshez keresek havert
.
.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! !!Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni nyelvvel akár !!/// olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra !!! Mindenevő vagyok !!! /// csak a közelből keresek !!!!!! Diszkrét vagyok !!!
Szia.
Írnál nekem egy privát üzenetet?
Persze ha van kedved még beszélgetni.
Írnál nekem egy privát üzenetet?
Persze ha van kedved még beszélgetni.
Badacsony környékén ismerkednék
Szép napot kívánok!Zirc környékén ismerkedni vágyó párok,én ápolt, sportos 183.80 38.pasi vagyok?!