Párok egy jó sexchat?
Autós kalandra hölgy, pár?
Ki spriccelne a számba most?
Halihó..szombat délelöttre keresünk fiatal passzív fiút . Szfehvár..adatlapot olvass ..ne ide írj. helyünk nincs..autó esetleg ..vagy nálad.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 03. csütörtök 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 03. csütörtök 17:02
Törölt felhasználó (4558912)

Halihó..szombat délelöttre keresünk fiatal passzív fiút . Szfehvár..adatlapot olvass ..ne ide írj.
Sziasztok!Hetero urat,hölgyet keresek közös masztira,olyat akit izgatnak az amatőr szexfilmek,jó csajok.
Pestmegyei hellyel rendelkező fiatal srác vagyok.Elérhetőséget írjatok!Köszönöm!
Pestmegyei hellyel rendelkező fiatal srác vagyok.Elérhetőséget írjatok!Köszönöm!
Sziasztok! Ajka-Veszprém-Szfehérvàr környékén lenne kedve valakinek talizni? Uni vagy aktív sràcot keresek.. De ha kívàncsi hetero vagy, akkor is bátran írhatsz..
6-fél7 körül Gulya dombra is kinézek
fekete kombival
6-fél7 körül Gulya dombra is kinézek

Veszprém almádi valaki szülinapozni
Ajkán keresek kalandot. Mindenre nyitott vagyok

Pápai-és-vagy környéki erre fogékony hölgy barátságát keresem-akinek rendszeresen nyalhatom a seggét.....
Sziasztok, ápolt fiú keres ma éjjelre hölgyet, vagy párt.
Szívesen
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 03. csütörtök 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 03. csütörtök 17:12

Törölt felhasználó (3664632)

Veszprém környékén sràc aki találkozna?

Veszprém vagy környékén ma srác? Szabad az egész napom
Veszprém környékén sràc aki találkozna?

Halihó..szombat délelöttre keresünk fiatal passzív fiút . Szfehvár..adatlapot olvass ..ne ide írj.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!
Holnap délelőttre keresek lányt-párt Győr+100km körből
Holnap délelőttre keresek lányt-párt Győr+100km körből
Bulit szerveznünk!!!
Vagány lányok,párok és aktív pasik(nyuszik nee!) buliznánk Tatabányán.
Nöi bi oké.
Pasik hetero alapon.
Telefonszámot kérünk!!! Minden esetben!!!
Diszkréció alap!
Buli tervezett időpontja 2022.11.22.
Érdeklődés szerint 9órai kezdéssel vagy 14órai kezdéssel.
Vagány lányok,párok és aktív pasik(nyuszik nee!) buliznánk Tatabányán.
Nöi bi oké.
Pasik hetero alapon.
Telefonszámot kérünk!!! Minden esetben!!!
Diszkréció alap!
Sziasztok!
November 7.-én délelőtt szívesen vendégül látnék egy párt vagy hölgyet Székesfehérváron!
November 7.-én délelőtt szívesen vendégül látnék egy párt vagy hölgyet Székesfehérváron!
Vagány lánnyal,párral és aktív pasikkal(nyuszik nee!) buliznánk Tatabányán.
Nöi bi oké.
Pasik hetero alapon.
Telefonszámot kérünk minden esetben.Diszkréció alap!
Nöi bi oké.
Pasik hetero alapon.
Telefonszámot kérünk minden esetben.Diszkréció alap!
Veszprémben Pasis játékra valaki?