Sziasztok! Szívesen ismerkednék velem egykorú vagy fiatalabb, bi vagy kíváncsi sráccal. Leginkább hosszabb távra keresek havert, 1-1 alkalmi kapcsolatot nem szeretnék, nem vagyok független. A keresésem Borsod-Heves-Pest-Fejér-Somogy-Tolna-Baranya megyékre korlátozódik, munka miatt járok erre rendszeresen. Viszont fontos, hogy legyen helyed találkozni. A többit privátban.
Veszprémi srác ma? Szabad az egész napom
Valaki ma egy kis kalandra pár nő pasi?
Sziasztok!
Fehérvár, Mór környékén keresek masszázst.
Fehérvár, Mór környékén keresek masszázst.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!! Kukkolnék párokat szex közben / is/ !
7kor Veszprémi Gulya dombon valaki? Fekete kombival leszek
Csak uni vagy aktív sràcot keresek.. esetleg kíváncsi heterót
Csak uni vagy aktív sràcot keresek.. esetleg kíváncsi heterót
Tapolca környékén valaki ?
Pár nő estleg pasi ?
Hely van. Privátban keress.
Pár nő estleg pasi ?
Hely van. Privátban keress.
Tata, Tatabánya környékén valaki szopatna?
Szisztok Veszprém környéke párok csajok kocsival vagyok. Pussz
Velencei-tó környékén valaki/valakik?
Sziasztok Veszprém vagy Székesfehérvár környékén férfi Massző r keresnek
Pápa-Veszprém-Szfehérvár vonalon ma valaki 6 után?
Uni vagy aktív sràcot keresek, esetleg kíváncsi heterót

Én ráérek
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 08. kedd 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 08. kedd 07:24
Törölt felhasználó (4655826)

Sziasztok
Pasit keresünk harmadiknak feleség közös kényeztetésére.
Arra járok fuvarba kíméljenek,több 100 kilóméterről ne írj.
30-45 éves pasik érdeklődését várjuk..Győr környéke előny...
Várjuk a leveleket..
Várjuk a leveleket..
Sziasztok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 08. kedd 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 08. kedd 07:24
Törölt felhasználó (4655826)

Sziasztok
Várjuk a leveleket..
Várjuk a leveleket..
Ajka Devecser környékén keresek lányt feleséget. Pár is érdekel. Autos kaland vagy panzio is oké. Én jóképű 30 éves.Üdv:Alex. Írj.
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Sziasztok !!!!! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/// Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra !!! //Csak a közelből keresek !!!!!!!
Ajka Veszprém környékén keresek lányt,párt. Panzio is oké,autó van. Üdv; Alex 30 éves jóképű .sms oké.
Üdv mindenkinek!
Magamról annyit, hogy 24 éves vagyok, normális kinézetű. 178 magas és 72 kiló kB. Nem dzsungel a testem, de van rajta szőr!! Intim rész 17 és egész vastag
Hétvégére keresnék párt, hölgyet, urat!
Nem sos, ismerkedjünk és meglátjuk. Szeretek beszélgetni de a tettek mezején se rohanok vissza.
Nő és pár esetében nem fontos a kor és alkat, írjatok nyugodtan. Urak esetén inkább vékonyabb, normális alkat érdekelne, nagyobb intim sem hátrány.
Szerezzünk együtt élményeket!

Magamról annyit, hogy 24 éves vagyok, normális kinézetű. 178 magas és 72 kiló kB. Nem dzsungel a testem, de van rajta szőr!! Intim rész 17 és egész vastag

Hétvégére keresnék párt, hölgyet, urat!
Nem sos, ismerkedjünk és meglátjuk. Szeretek beszélgetni de a tettek mezején se rohanok vissza.

Nő és pár esetében nem fontos a kor és alkat, írjatok nyugodtan. Urak esetén inkább vékonyabb, normális alkat érdekelne, nagyobb intim sem hátrány.
Szerezzünk együtt élményeket!
kreol nő kegyeit keresem....