Ma bi pár nő vagy pasi?
Késő délutántól keresnék uni vagy aktív srácot Veszprém és Székesfehérvár környékén
Gulya dombra is kinézek 6 és fél7 között.. fekete kombival leszek

Rendszeres szopót keresek Veszprém környékén.
Sziasztok. Komáromban van olyan aki tele töltené a szám?
Hely kellene. Privátba írj.
Hely kellene. Privátba írj.
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Székesfehérvári aktívak írjatok.

Sziasztok! Szívesen lennék házibarát, enyhe bi érdeklődésű (orális játékok) Párnál. Leginkább olyan Párt keresek, akik szintén hosszabb távon gondolkodnak, megadva az időt a kellő összhang kialakulásának. 1-1 alkalmi kapcsolatot nem szeretnék, nem vagyok független. A keresésem Borsod-Heves-Pest-Fejér-Somogy-Tolna-Baranya megyékre korlátozódik, munka miatt járok erre rendszeresen. Bízom benne, hogy megtalálom azt a Párt, akik engem keresnek. smile privátban elérhető vagyok.
Valaki szopni nem szeretne most Székesfehérváron?
Sziasztok 3 fele ma Székesfehérváron egy kis kaland?:p
Valaki ma egy kis kalandra bi pár nő pasi?
Sziasztok!Kom megyében,otthon elhanyagolt,vastagf urak,idősebb urak?Ha igényled,de otthon nem kapod meg,keress bizalommal!Egyoldalúan segítek,diszkréció természetesen adott,elvárt!Privát üzenetben keress!
Diszkrét pasit is szopatnék.
Székesfehérváron viszonzás nélkül szopnék. Helyem van

Törölt felhasználó (4689889)

Ma nem jó, de máskor ?

Dunaújváros környékén ismerkednék hölgyekkel ,alkalmi vagy hószútávú kapcsolatra
Siófok és Veszprém között szopnék -szopatnék holnap!!!!
Ma nem jó, de máskor ?
(Ez egy válasz balatoniszex üzenetére (2022. 11. 15. kedd 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem kamus pasit szopatnék a környéken.
Holnap délelőtt Veszprémben keresek partnert
Egyedülálló hölgynek illetve pár hölgy tagjának szívesen csinálok tantrikus yoni masszázst! Amennyiben érdekes lehet számodra amit az adatlapomon olvastál várom megkeresésed!