Fehérvár, Mór körzetében keresek partnert.
Egy 50-es vékony uni/aktív pasi vagyok.
Sok mindenben benne vagyok, csak napközben jó.
Egy 50-es vékony uni/aktív pasi vagyok.
Sok mindenben benne vagyok, csak napközben jó.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Imádok puncit nyalni.
Sziasztok! Veszprém környékén keresek hölgyet vagy párt. Ha esetleg van érdeklődő nézd az adatlapom, Adatlapomon mindent adat valós. Egy kikötés van ne legyél túlsúlyos
Veszprém környékén szopatnék!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Velencei-tó környékén most hajnalban valaki?
Sziasztok, Pápa és környékén keresek(ha messzebbről írsz neked kell utazni) ma (12.09) délelőttre olyan partnert aki szeretne egy formás farkat oràlisan kielégíteni, akár kölcsönösen is! Írj ha van egy szabad órád
Veszprém mellet lenne helyem bármie......
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Fehérvár, Velencei-tó környékén most este valaki/valakik?
Hölgyet keresek aki autóban élvezésig szopná a farkam. Kérlek privátban jelentkezz, köszönöm szépen.
Ajkán keresek belevalö lányokat unatkozó feleségeket! Írj egy 30 éves jóképű igényes pasinak! Tali bármikor! Csak lányt keresek!!!
Hello. Ma kora délután valaki? Privibe.
Fejér megyei pàrhoz csatlakoznèk a hölgy örömére.
Balatonalmádi valaki?
Sziasztok
Imádok puncit nyalni.
Imádok puncit nyalni.
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Valaki Sümeg Tapolca környékén?
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra