Szia... Veszprém - Ajka - pápa vki!?
Péntek estére veszprémi vagy Veszprém környéki biszex pár?
Godollo -Hatvan kornyeken pentek napkozben szivesen talalkoznek bi parral, vagy domina Holggyel. Irjatok batran.
Sziasztok aktuális meg ???
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 12. hétfő 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 12. hétfő 20:10
Törölt felhasználó (4655486)

Sziasztok
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Sziasztok, ma este valaki?
helyünk van
Egy kellemes 3asba gondoltuk.

Egy kellemes 3asba gondoltuk.
Sziasztok
Veszprém mellet, helyem lenne bármire.....
Fehérvár, Velencei-tó környékén ma este valaki/valakik?
40 éves, izmos testalkatú, többesben tapasztalt, vastag farkú, többmenetes pasi Várpalota, Veszprém környékén ismerkednek.
Sziasztok!Holnap valaki Veszprém környékén?Hely van,olvass adatlapot!!
Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
Sziasztok!
Heretó alapon, nőt, párt, többest... Szekszárd-Paks-Dunaföldvár-Dunaújváros-Fehérvár vagy környékeik... Keressetek...
Heretó alapon, nőt, párt, többest... Szekszárd-Paks-Dunaföldvár-Dunaújváros-Fehérvár vagy környékeik... Keressetek...
HÉTVÉGÉN párt fogadnék...
Esetleg ma este Fehérváron hölgy/pár?
Helyem van,utazni tudok.
Helyem van,utazni tudok.
Sziasztok, Tata környékén, volna kedve valakinek szopni ? Ha igen, kérlek írj priv üzit ! köszi.
ma lány Ajka vagy környéke?
Nagymellű hölgynek simogatnám, masszíroznám a cicijét, akár a párja előtt is, cserébe egy farokverésért. Privátban keress, köszönöm.
Glory hole van Veszprém megyében?
Ajkán ma valaki?
Sziasztok, jövő héten Pápán leszek, hölgyek, párok társaságát keresem