Sziasztok! Fehérváron hölgyhöz/párhoz csatlakoznék!
Helyem van,de utazni is tudok.
Helyem van,de utazni is tudok.
Sziasztok,keresem Kem megyében a partnerem egy kis bűnözésre. Fiatal potens srác, jó adottságokkal
Holnapi napon valaki?
Sziasztok, ma dálelőtt autós masztira keresek partnert Tatabányán.
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Komárom esztergom megyében csatlakozna (31 ffi) hetero alapon titkos kapcsolat céljából, esetlek nézőnek párhoz illetve nőhöz, bár ez utóbbi lehetetlen kb annyi a kamus. Diszkréció adott.
Sziasztok szilveszterre tudtok valahol jó programot welnes stb
Velencei tó környékén hölgyet kényeztetnék. 3.nak is szívesen beszállok igény esetén

Balatonalmádi?
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok Párral ismerkednék Győr és környékéről. Ha meg van a normális kommunikáció és nem egy szavas válaszok akkor Telefonszámot írok és elvárom .Diszkréció adott!!Bármikor időt tudok szakítani hogy egy személyes találkozó legyen. Nem szájhősködöm Utazni tudok.
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Aktív bikák írjatok bátran.

Pápa vagy környékén srác aki talizna ma? Helyem van

Ma estére vagy holnap délutánra ,estére keresünk egy Kedves, szimpatikus párt..
Puszi
Puszi
Sziasztok,
Most esztergom környékén keresnék hölgyet/párt. Privát üzenetben jelezd, ha érdekel.
Tamás
Most esztergom környékén keresnék hölgyet/párt. Privát üzenetben jelezd, ha érdekel.
Tamás
Vepszrém megyébe keresek lányt/hölgyet vagy párt egy kis kellemes kényeztetésre
Sziasztok, ma este Árpadfürdőben keresünk kalandot. Privát üzenetben várjuk az ötleteket, jelentkezőket. Elsősorban pár, de szóló pasi, nő is.
sziasztok hölgyet és urat keresek 3 mas szexre veszprém megyében lakom helyem van írj minden jóban benne vagyok
Tapolca Badacsony környékén párhoz csatlakoznék .
sziasztok hölgyet és urat keresek 3 mas szexre veszprém megyében lakom helyem van írj minden jóban benne vagyok