Sziasztok. Ma este Turulnál autós kirándulás.
Szabad szombat,hölgyeim és uraim!
Tapasztalatból még válaszra sem vagy képes:-/ nem hogy párral találkozni
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 06. péntek 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 06. péntek 16:22

Törölt felhasználó (4656954)

Hétvégére keresek nőt és párt, huncutkodjuk át a hétvégét. Rólam: tapasztaltabb a koránál, ápolt illatos, sportos alkatú pasi nagy intim mérettel.
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Szombat estére nőt vagy pár keresnék!

Várpalotán ma este diszkrét, rapid tali?
Hétvégére keresek nőt és párt, huncutkodjuk át a hétvégét. Rólam: tapasztaltabb a koránál, ápolt illatos, sportos alkatú pasi nagy intim mérettel.
Valaki ma akki talkozna bi pár vagy pasi bárki??
Vagy kukolas is érdekel
Vagy kukolas is érdekel
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
Sziasztok!
Ma este keresem egy pár társaságát Győrben és környékén.
Ha szimpatikus vagyok, akkor keressetek bizalommal!
Ma este keresem egy pár társaságát Győrben és környékén.
Ha szimpatikus vagyok, akkor keressetek bizalommal!
Sziasztok!Ma dun otthon elhanyagolt,vastagf kíváncsi urak,idősebb urak Tbánya környékén?Egyoldalúan segítenék.... privát üzenetben keress!!!
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén ho hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra. És aki mer talizni is nem kamu Privátban írjátok
Veszprémi pár?
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén ho hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra. És aki mer talizni is nem kamu Privátban írjátok

Tata környékén ki szopatna?
Sziasztok! Ma estére keresünk hetero párt.Esetleg jó adottságú hapsit.
Sziasztok! Párként párral ismerkednénk adatlapunk szerint. Privát levélben vagy a chat-en megtaláltok
Sziasztok hölgyet vagy pàrt keresünk ahol megy a punci öklözés.Mi Fejér megyei pàr vagyunk.
Valaki esetleg veszprem környéken? Hölgy pár esetleg srác?