Sziasztok
Lányt vagy párt keresek .
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek .
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Sziasztok
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Szombaton fehérváron sexelnék szopatnék kukkolnék! Választ priviben köszönöm
Tatabányai vagyok idősebb hölgyel ismerkednék
sok mindenre nyitott vagyok

Sziasztok! Veszprém és környékén keresek hölgyet lányt asszonyt minden jóra! Privatba jelezz kérlek! Köszönöm
Sziasztok! Keresek egy kedves hölgyet vagy párt szabadidő kellemes és izgalmas eltöltésére (kizárólag hetero alapon). Veszprém és környéke. Privát üzenetben ha kérhetem.
Sziasztok!Hegyeshalomtol-Tatabanyaig keresek párokat biszex Pasikènt!Kor alkat mellékes,csak gondoljátok komolyan!Írjatok-keressetek!Minden megoldás érdekel!!!!
Sziasztok!
Anyuka szerepet kedvelő hölgyet keresek, különleges kapcsolatra, részleteket privátban tudunk egyeztetni.
Anyuka szerepet kedvelő hölgyet keresek, különleges kapcsolatra, részleteket privátban tudunk egyeztetni.
Veszprém környékén szopatnék.
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra. És aki mer talizni is nem kamu
Sziasztok hölgyet vagy pàrt keresünk ahol megy a punci öklözés.
Veszprèm mellet lenne helyem bármire.....
Párt keresünk Most szombat estére egymás előtti ill párcserère női bi ok Utazni Tudunk viber alap leveleket privátba.
Hétvégére Fehérvár környèkén hölgy/pár társaságát keresem!
Fehérváron van helyem,de utazni is tudok.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Almádi, Felsőörsi hölgy? Pár? Privátban beszéljűnk.
Sziasztok mai napon Veszprém-Ajka vonalon szívesen találkozok. Szép napot
Ápolt 40es férfiként ismerkednék minden jóra.
Fejér-Veszprém környékén!
Fejér-Veszprém környékén!
Hétvégére Fehérvár környèkén hölgy/pár társaságát keresem!
Sziasztok
Fiatalos sportos pasiként alkalmai hölgy dugópajtit keresek kölcsönös kényeztetésre Sümeg és 30km-es vonzáskörzetében, stresszes hétköznapok levezetésére...
de akár komolyabb is szóba jöhet, ha van kedved ismerkedni írj