Veszprém vagy környékén ma este srác?
Sziasztok fiatal igényes úriember vagyok aki esztergom és szentendre közöt keres lányokat Mlf-ket akikkel szivesen kielégitenénk egymás vágyait ha van ilyen itt az irjon nem bánja meg ;*
Kisbér győr vonalon keresek hölgyet kortól függetlenül aki elkísérne szexshopba. elsősorban a mai nap
Veszprém környékén szopatnék.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve partnereket keresek közös tartalomgyártásra.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Holnap délelöt Gyõr veszprém várpalota utvonalon szex megoldás Birmingham.
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . És aki mer talizni is nem kamu
Veszprém mellet helyem lenne bármire....
Komárom, Tata környékén szopatna valaki?
biszex pasit keresek, székesfehérvár és környéke, legyen helyed
Kedves Olvasó!
Olyan hölgyet keresek tartós, diszkrét kapcsolatra, aki élvezné az anya-fia szerepet, teljes átéléssel. Cserébe bármilyen különleges, extrém kívánságot teljesítenék.
Részleteket privátban tudunk egyeztetni, emailen, esetleg viberen, skypeon.
Üdvözlettel Zoli
Olyan hölgyet keresek tartós, diszkrét kapcsolatra, aki élvezné az anya-fia szerepet, teljes átéléssel. Cserébe bármilyen különleges, extrém kívánságot teljesítenék.
Részleteket privátban tudunk egyeztetni, emailen, esetleg viberen, skypeon.
Üdvözlettel Zoli
Sziasztok! Kezdő párként, párral ismerkednénk!

Sziasztok! Hölgyet, párokat fogadnék ma. Utazni is tudok.
G-pont masszázsra keresek hölgyet!
Olyan hölgy is jelentkezhet, aki szeretné kipróbálni, átélni milyen az orgazmus csúcsa ezen a módon.
Kizárólag erre keresek, diszkréten.
Privát üzenetekre válaszolok. Igényesség, egészség maximális!
Olyan hölgy is jelentkezhet, aki szeretné kipróbálni, átélni milyen az orgazmus csúcsa ezen a módon.
Kizárólag erre keresek, diszkréten.
Privát üzenetekre válaszolok. Igényesség, egészség maximális!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Fehérvar környékén kalandoznék!
Ápoltv40es pasi vagyok
Ápoltv40es pasi vagyok
Szalkszentmárton és környékén, szívesen ismerkednék, hosszabb távra hölgyel, vagy párral. Maximális diszkréció mellett! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Bármikor. Csak szólj időben.