Valaki Ajka Nyirád Tapolca bi pár vagy pasi?
Sziasztok Veszprém környékén szopatnék.A Vámosi Lencsfesztiválon is ott leszeo.
Hölgyet keresek ma estére Balatonalmádi környékén
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . És aki mer talizni is nem kamus
Komárom környékén ki szopatna ma?
Hölgyet keresek. Kor és alkat nem számít. Szeresse az odaadó hosszú nyalást! Imádok kényeztetni. Viszonozni nem feltétel! Hosszú távra keresek nem függetlenként. Sümeg és Tapolca szük környéke. Vágyom a csiklóra! Pszi lányok!
Sziasztok!
Megpróbálom a lehetetlent
Szívesen ismerkednék Veszprém környékéről lányokkal/hölgyekkel/asszonyokkal kölcsönösen egymás szexuális életének színesebbé tétele céljából.
Nem vagyok semmi jónak elrontója, eléggé nyitott gondolkodású vagyok
Helyem az megoldott Veszprémben, a diszkréció pedig adott
Kedves hölgyek! Imádok nyalni, szeretem a csiklót izgatni, és ha a számba folyik a finom nedű
Megpróbálom a lehetetlent

Szívesen ismerkednék Veszprém környékéről lányokkal/hölgyekkel/asszonyokkal kölcsönösen egymás szexuális életének színesebbé tétele céljából.
Nem vagyok semmi jónak elrontója, eléggé nyitott gondolkodású vagyok

Helyem az megoldott Veszprémben, a diszkréció pedig adott

Kedves hölgyek! Imádok nyalni, szeretem a csiklót izgatni, és ha a számba folyik a finom nedű

Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Sziasztok.Viber?i Van kedvetek ismerkedni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 10. péntek 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 10. péntek 16:54
Törölt felhasználó (4655826)

Pasival ismerkednénk Győr környékéről..
Max 45 éves korig,méret fontos ,tehát 18+...
Átutazók kíméljenek és több száz kilóméterről ne írj..
Nálunk megvan a menete a dolognak..
Csak akkor írj ,ha arcos képet is küldessz..
Viberen ismerkedünk,majd személyes tali..
Köszi,hogy elolvastad...
Köszi,hogy elolvastad...
Tatabánya és környéke?
Hölgyek, párok? IMÁDOK NYALNI
Hölgyek, párok? IMÁDOK NYALNI

Pasival ismerkednénk Győr környékéről..
Köszi,hogy elolvastad...
Köszi,hogy elolvastad...
Veszprémben valaki ma 6 után?

Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Bulihoz tarsulnék a hétvégén
Vagy hölggyet keresek akivel bulihoz tarsulnánk
Vagy hölggyet keresek akivel bulihoz tarsulnánk
Sziasztok!
Ma Székesfehérváron keresek egy nőt alkalmi kalandra közös örömszerzés céljából. Helyem van. 27 éves vagyok. Átlagos alkat.
Ma Székesfehérváron keresek egy nőt alkalmi kalandra közös örömszerzés céljából. Helyem van. 27 éves vagyok. Átlagos alkat.
Sziasztok! Ma délutántól keresnék uni vagy aktív srácot aki Veszprém és környékén találkozna

Szép napot. Vki 02.10-én délelőtt, Veszprémben, vagy környékén?
Sziasztok. Szombaton Székesfehérváron ki szeretne egy helyes harisnyás passzív fiút megdugni ? Szabadban. Aktív bikák írjatok.

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!
Február 18.-án szombaton Kaposváron swinger házibulit rendezek. Az összejövetel ingyenes lesz. Hetero párok, lányok, korlátozott számban fiúk jelentkezését várom. Női bi elfogadott. Fiúkat a párok és hölgyek igényei szerinti számban hívok meg. Belvárosban jó közlekedésnél és parkolási lehetőséggel, igényes helyszínen lesz a buli. Korlátozott számban itt alvásra van lehetőség. Remélem sikerül egy olyan összejövetelt összehozni, ahol mindenki jól érzi magát. Kérem, privátban jelentkezzetek.
Február 18.-án szombaton Kaposváron swinger házibulit rendezek. Az összejövetel ingyenes lesz. Hetero párok, lányok, korlátozott számban fiúk jelentkezését várom. Női bi elfogadott. Fiúkat a párok és hölgyek igényei szerinti számban hívok meg. Belvárosban jó közlekedésnél és parkolási lehetőséggel, igényes helyszínen lesz a buli. Korlátozott számban itt alvásra van lehetőség. Remélem sikerül egy olyan összejövetelt összehozni, ahol mindenki jól érzi magát. Kérem, privátban jelentkezzetek.