Sziasztok.
52/36 éves kisgyermekes házaspárként ismerkednénk hozzánk hasonló igényes, szimpi, ápolt házaspárral kizárólag hosszútávú kapcsolat céljából. Magunkról: teljesen természetesek vagyunk, dúsan szőrös, bundás puncival és szintén szőrös, kicsi farkincával (8/2,5cm), amely rendkívül virgonc és rengeteg spermát lövell. Tabumentes párcserés szeretkezéseket szeretnénk, puncibaélvezéssel. Előny, ha ti is tejesen természetesek, szőrösek vagytok...
Várjuk leveleteket
52/36 éves kisgyermekes házaspárként ismerkednénk hozzánk hasonló igényes, szimpi, ápolt házaspárral kizárólag hosszútávú kapcsolat céljából. Magunkról: teljesen természetesek vagyunk, dúsan szőrös, bundás puncival és szintén szőrös, kicsi farkincával (8/2,5cm), amely rendkívül virgonc és rengeteg spermát lövell. Tabumentes párcserés szeretkezéseket szeretnénk, puncibaélvezéssel. Előny, ha ti is tejesen természetesek, szőrösek vagytok...
Várjuk leveleteket

Veszprém vagy környékén srác ma?
Szívesen ismerkednèk hölggyel/párral. Helyem van fehèrváron,utazni tudok.
Valaki ma pár nő vagy pasi? minden ami jó érdekel
Lanyok, parok ? Szeretek nyalni es tudok is. nem 2 perces vagyok. Tatabanya.
Sziasztok.
Hölgyet part srácot keresek veszprem környékéről.
Hölgyet part srácot keresek veszprem környékéről.
Sziasztok.3masra keresek párt.
Ma s holnap is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Ma s holnap is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . És aki mer talizni is nem kamus
Párokhoz vagy lány társasághoz csatlakoznék
Sziasztok Vasárnap délutáni órákban érett molett párt kukkolnék Székesfehérvár Dunaújváros környékén kedves diszkrét pasi vagyok
Fehérvár környékén kukkolnék élvezkednék helyem nincs válaszokat ötleteléseket privátban.
Sziasztok. Mai napon napközben pár aki pasit keres harmadiknak? Utazni tudok, mobilis vagyok.
Székesfehérvár és környékén ma 02.17 18:00tól kalandot keresek.
Valaki ma pár nő vagy pasi?
Sziasztok vasárnap késő délutáni kellemes órákra ismerkednék érett molett párral kellemes időtöltéshez Székesfehérváron diszkrét kedves pasi vagyok!
Sziasztok! Veszprém és környékén keresek ma délután kora esti órákban aktív vagy uni partnert! Csak komolyat!
Sziasztok!
Párt,lányt keresek diszkrét,de állandó szexkapcsolatr!
Dunaújv. és környéke (utazni tudok)
Párt,lányt keresek diszkrét,de állandó szexkapcsolatr!
Dunaújv. és környéke (utazni tudok)
Komáromi saunàzshoz Aktív uni 50est keresek! Vagy hétköznapi esti Talira hely kel.. párhoz is csatlakozom bisex alap.este benf vagyok 22 től mindig
Párokhoz vagy lány társasághoz csatlakoznék
Sziasztok. Bi pasikent szopnek es szopatnek Székesfehérváron.
Hely kell.
Hely kell.