írtam privit
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 22. szerda 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 22. szerda 11:52
Törölt felhasználó (4699836)

Sziasztok.
Ha valakinek van kedve ismerkedni, barátkozni, beszélgetni az írjon, nem vagyok jártas bennne hogy zajlik itt , új vagyok még az oldalon.
Bármire kíváncsi vagy kérdezz és én válaszolok őszintén.
Rólam annyit egyenlőre, hogy Komárom mellett élek, párkapcsolatában élek.
Első sorban olyan valakit kersek akivel baráti viszonyt lehet kialakítani, a többit pedig a sorsra bízom, ha esetleg lesz olyan akivel a vágyaim is ki lehetne élni nem fogok elmenekülni előle.
Tudom elég zavaros amit írtam, de fogalmam nincs mit kellene, ezért is kérdezz privátba és ott folytatjuk, persze ha csak felkeltettem valaki érdeklődését.
További szép napot.
Ha valakinek van kedve ismerkedni, barátkozni, beszélgetni az írjon, nem vagyok jártas bennne hogy zajlik itt , új vagyok még az oldalon.
Első sorban olyan valakit kersek akivel baráti viszonyt lehet kialakítani, a többit pedig a sorsra bízom, ha esetleg lesz olyan akivel a vágyaim is ki lehetne élni nem fogok elmenekülni előle.
Tudom elég zavaros amit írtam, de fogalmam nincs mit kellene, ezért is kérdezz privátba és ott folytatjuk, persze ha csak felkeltettem valaki érdeklődését.
További szép napot.
Sziasztok veszprèm környèkèröl hölgyekel pàrokal talàlkoznèk
Párokhoz vagy lány társasághoz csatlakoznék
Sziasztok.
További szép napot.
További szép napot.
Kezdő pasiként társulnék ma hölgy vagy pár társaságához a megyében
Szopatnék a környéken.
Veszprémben valaki?
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . És aki mer talizni is nem kamus
Szia! Jelentkezem!
(Ez egy válasz Páratlan üzenetére (2023. 02. 21. kedd 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 21. kedd 14:16

Velencén ma estére keresnék egy igényes férfit. 162/70, 40-es nő vagyok.
Velencén ma estére keresnék egy igényes férfit. 162/70, 40-es nő vagyok.
Párokhoz vagy lány társasághoz csatlakoznék
Veszprém mellet lenne helyem bármire.....fiú vagyok
M3as valaki 3iknak kamionos?
Sziasztok !
Ma estére; keresnék, szabadidő kellemes eltöltéséhez partnert.
Tata, Tatabánya környékéről, de természetesen utazni is tudok
Esetleg, ha érdekel, a dolog, kérlek írj priv üzit !
Köszi, hogy elolvastad.
Szép estét kívánok, mindenkinek.
Ma estére; keresnék, szabadidő kellemes eltöltéséhez partnert.
Tata, Tatabánya környékéről, de természetesen utazni is tudok

Esetleg, ha érdekel, a dolog, kérlek írj priv üzit !
Köszi, hogy elolvastad.
Szép estét kívánok, mindenkinek.

Székesfehérvár, Velencei-tó környékén bevállalós hölgy, aki jól érezné magát két pasi társaságában?
Sziasztok!
Lenne kedve kukkolnia valakinek ma Székesfehérváron miközben a kocsim mellett masztizom?
Privátba írj és megírom mikor és hol leszek!
Lenne kedve kukkolnia valakinek ma Székesfehérváron miközben a kocsim mellett masztizom?
Privátba írj és megírom mikor és hol leszek!
Hetero mi? Csak és kizárólag a fiúkra mész. Full homár vagy.
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2023. 02. 19. vasárnap 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 19. vasárnap 20:10

Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Szállás biztosítva!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Szállás biztosítva!
Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Sziasztok!
Párt,lányt keresek diszkrét de akár rendszeres szexre!
Utazni tudok,normális kereteken belül!
Adatlapon email is van!!!
Párt,lányt keresek diszkrét de akár rendszeres szexre!
Utazni tudok,normális kereteken belül!
Adatlapon email is van!!!
Macis pasit szopnék kocsiban.