Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . És aki mer talizni is nem kamus
Holnap Fegérvárról megyek Simontornyára!Valaki ik??
Holnap Fegérvárról megyek Simobtornyára!Valaki ik??
Pénteken délelőtt kimegyek a Gulya dombi lehajtóra (Veszprém, körgyűrű, állatkerti lehajtó) ha valakit érdekel orális kényesztetés, nem mondok nemet.
Pénteken 12-ig ráérek írd meg, hogy hova és megyek.
(Ez egy válasz toomiy üzenetére (2023. 02. 22. szerda 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Párral ismerkednek Esztergom környékén
Sziasztok Veszprém mellet lenne helyem bármire......
Sziasztok .. holnap napközben veszprém - balatonfüred - ajka úton szívesen találkoznék
Sziasztok.
Ma estere keresek hölgyet párt vagy srácot
Ma estere keresek hölgyet párt vagy srácot
írtam privit
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 22. szerda 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 22. szerda 11:52
Törölt felhasználó (4699836)

Sziasztok.
Ha valakinek van kedve ismerkedni, barátkozni, beszélgetni az írjon, nem vagyok jártas bennne hogy zajlik itt , új vagyok még az oldalon.
Bármire kíváncsi vagy kérdezz és én válaszolok őszintén.
Rólam annyit egyenlőre, hogy Komárom mellett élek, párkapcsolatában élek.
Első sorban olyan valakit kersek akivel baráti viszonyt lehet kialakítani, a többit pedig a sorsra bízom, ha esetleg lesz olyan akivel a vágyaim is ki lehetne élni nem fogok elmenekülni előle.
Tudom elég zavaros amit írtam, de fogalmam nincs mit kellene, ezért is kérdezz privátba és ott folytatjuk, persze ha csak felkeltettem valaki érdeklődését.
További szép napot.
Ha valakinek van kedve ismerkedni, barátkozni, beszélgetni az írjon, nem vagyok jártas bennne hogy zajlik itt , új vagyok még az oldalon.
Első sorban olyan valakit kersek akivel baráti viszonyt lehet kialakítani, a többit pedig a sorsra bízom, ha esetleg lesz olyan akivel a vágyaim is ki lehetne élni nem fogok elmenekülni előle.
Tudom elég zavaros amit írtam, de fogalmam nincs mit kellene, ezért is kérdezz privátba és ott folytatjuk, persze ha csak felkeltettem valaki érdeklődését.
További szép napot.
Sziasztok veszprèm környèkèröl hölgyekel pàrokal talàlkoznèk
Párokhoz vagy lány társasághoz csatlakoznék
Sziasztok.
További szép napot.
További szép napot.
Kezdő pasiként társulnék ma hölgy vagy pár társaságához a megyében
Szopatnék a környéken.
Veszprémben valaki?
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . És aki mer talizni is nem kamus
Szia! Jelentkezem!
(Ez egy válasz Páratlan üzenetére (2023. 02. 21. kedd 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 21. kedd 14:16

Velencén ma estére keresnék egy igényes férfit. 162/70, 40-es nő vagyok.
Velencén ma estére keresnék egy igényes férfit. 162/70, 40-es nő vagyok.
Párokhoz vagy lány társasághoz csatlakoznék